Dejligt sommerhus med pool og sauna ved Ostseeresort Olpenitz

OBS! Vær opmærksom på, at der i forbindelse med den aktuelle Corona-Pandemi kan være lokale restriktioner i Slesvig Holsten. Det er lejes eget ansvar at holde sig orienteret. Et lejet sommerhus opfattes i Tyskland som offentligt rum.

Dette velindrettede Skanlux sommerhus ved Ostseeresort Olpenitz (området er endnu under opførsel) har plads til 16 gæster. Ferieparken ud til Østersøen indbyder til dejlige feriedage med familie og venner. Om sommeren kan der bades af hjertens lyst på den dejlige sandstrand. Udsigten over Østersøen er virkelig i en klasse for sig!

Naturområdet ved Slien-fjordens munding egner sig perfekt til uforstyrrede vandreture i herlige omgivelser. Skal der lidt kultur på programmet eller måske en udsøgt middag, er det bare at sætte kursen mod den nærliggende by Kappeln, hvor du finder forskellige indkøbsmuligheder og kulinariske fristelser. Du kan også købe friskfanget fisk og herefter tilberede en lækker middag hjemme i sommerhuset.

Det velindrettede sommerhus danner de perfekte rammer om en afslappende ferie ved Østersøen. Det store sommerhus har to separate soveafsnit med eget bad. Begge soveafsnit indeholder et dobbeltværelse samt to værelser med to enkeltsenge. Dermed sover både par og singler perfekt. Du finder yderligere fire sovepladser på den hyggelige hems, og denne soveplads er især populær blandt familiens yngste.

Køkkenet er udstyret med moderne hvidevarer og køkkenmaskiner og har god plads til den fælles madlavning, og i direkte forlængelse af køkkenet finder du en spisestue med et langt spisebord. Spisestuen går herefter over i opholdsstuen, der med et bekvemt sofahjørne og et stort fjernsyn egner sig perfekt til hyggelige ferieaftener i venners lag.

Skal der mere action til, er det rummelige aktivitetsrum et oplagt bud. Her kan I udfordre hinanden i billard, bordfodbold eller Play Station 4. Alt den sport gør tørstig, og derfor rummer aktivitetsrummet skam også en bar med integreret køleskab. Efter en hurtig forfriskning kan turneringen fortsætte med fornyet kraft!

Er du mere til vand og velvære, rummer sommerhuset ved Østersøen også et vidunderligt bade- og spaområde. Slap af i den 18 m2 store pool med romersk trappe og vandrutsjebane, eller bliv varmet godt igennem i saunaen eller spabadet. Spabadet er selvsagt også et kærkomment tidsfordriv på regnvejrsdage. I poolområdet er der desuden et ekstra badeværelse med brusebad.

Og der er skam ikke kun kræset for sommerhusets indvendige detaljer: Udendørsområdet omfatter en overdækket terrasse med havemøbler, der indbyder til hyggestunder og måltider i det fri. Fyr op under grillen på den store terrasse og nyd en dejlig sommeraften med god mad og godt selskab i Ostseeresort Olpenitz! I nærheden af sommerhuset finder I en stor legeplads.
Tyskland

Olpenitz

Luksushus nr. 716
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  18,31 EUR
 • Rengøring obligatorisk
  245,07 EUR
OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
16
Antal soveværelser
6
Opført/ombygget
2018
Husstørrelse
221 m2
Grundareal
m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Grill og havemøbler
 • Gynge og sandkasse
 • Stik til el-bil

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
1200 m
Afstand til restaurant
6000 m
Afstand til indkøb
450 m
Afstand til golfbane
12000 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 2 værelser med 1 dobbeltseng
 • 4 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV