Moderne poolsommerhus til 16 personer i Ostseeresort Olpenitz

OBS! Vær opmærksom på, at der i forbindelse med den aktuelle Corona-Pandemi kan være lokale restriktioner i Slesvig Holsten. Det er lejes eget ansvar at holde sig orienteret. Et lejet sommerhus opfattes i Tyskland som offentligt rum.

Dette rummelige og velindrettede sommerhus ligger i Ostseeresort Olpenitz (området er endnu under opførsel) på den slesvig-holstenske østersøkyst og har plads til 16 personer. Den hyggelige by Kappel ligger kun godt 10 km væk. Her finder du flere interessante seværdigheder og underholdende arrangementer. Lægger du vejen forbi om foråret, kan du f.eks. spise dig mæt i friskfanget fisk til den årlige sildefestival, mens sommeren står i havnefestens tegn. I Kappel kan du også gå ombord på en hyggelig hjuldamper og udforske det smukke fjordlandskab på en dejlig sejltur langs Slien.

Andre interessante udflugtsmål i nærheden tæller Tysklands mindste by, Arnis. Hele vejen rundt om Arnis løber en lille sti, og takket være byens beskedne størrelse får du uden problemer set byen fra alle vinkler på under en halv time. Første weekend i august løber den årlige festival \"Musik am Noor\" af stablen. Festlighederne foregår i et nedlagt værft i Tysklands mindste by.

Der er nu også masser af underholdningsmuligheder i selve sommerhuset. Fjernsynshjørnet i opholdsstuen, det supersjove aktivitetsrum og poolområdet gør det mere end svært at kede sig. Så gør det heller ikke så meget, hvis det skulle blive regnvejr en enkelt dag. Spaområdet indeholder en pool på 18 m3 med romersk trappe og vandrutsjebane. Hvis temperaturen rigtig skal i vejret, kan I tage plads i spabadet eller saunaen.

Aktivitetsrummet indbyder selvfølgelig til spil og leg, men egner sig bestemt også perfekt til mere rolige hyggestunder. Her finder du nemlig både en bar med køleskab og et afslappet sofahjørne med Play Station 4. Perfekt til en hyggeaften i gode venners selskab. \r\nTrænger du til en pause fra den virtuelle underholdningsverden, kan du kaste dig over et godt gammeldags spil billard eller bordfodbold.

Al den sport kan gøre træt, men heldigvis er sommerhuset udstyret med hele to dobbeltværelser, fire værelser med to enkeltsenge og yderligere fire sovepladser på hemsen. I alt er der sovepladser til 16 personer. Med så mange soveværelser er der selvfølgelig også behov for et par badeværelser. Du finder i alt tre badeværelser med brusebad og WC i sommerhuset.

Sommerhusets moderne og veludstyrede køkken gør det til en leg at fremtrylle et lækkert måltid eller to. Måltiderne kan enten indtages ved det store spisebord i forlængelse af køkkenet eller under åben himmel på den delvist overdækkede terrasse. På terrassen finder du naturligvis også en grill. Kort sagt er der tænkt på alt og mere til i dette fantastiske poolsommerhus i Ostseeresort Olpenitz! I nærheden af sommerhuset finder I en stor legeplads.
Tyskland

Olpenitz

Luksushus nr. 717
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  18,31 EUR
 • Rengøring obligatorisk
  245,07 EUR
OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
16
Antal soveværelser
6
Opført/ombygget
2018
Husstørrelse
221 m2
Grundareal
m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Grill og havemøbler
 • Stik til el-bil

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
1200 m
Afstand til restaurant
6000 m
Afstand til indkøb
450 m
Afstand til golfbane
12000 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 2 værelser med 1 dobbeltseng
 • 4 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV