Charmerende sommerhus til tolv personer i Ostseeresort Olpenitz

OBS! Vær opmærksom på, at der i forbindelse med den aktuelle Corona-Pandemi kan være lokale restriktioner i Slesvig Holsten. Det er lejes eget ansvar at holde sig orienteret. Et lejet sommerhus opfattes i Tyskland som offentligt rum.

Drømmer du om en skøn ferie i sus og dus sammen med hele familien, inklusive de firbenede af slagsen? Så er dette Skanlux sommerhus med spabad og sauna den perfekte løsning. Sommerhuset ligger i Ostseeresort Olpenitz ved den tyske Østersøkyst (området er endnu under opførsel). Ikke langt fra sommerhuset finder du en lystbådehavn og en dejlig badestrand. På Weidenfelder Strand kun få kilometer fra sommerhusområdet er der sågar et strandafsnit specielt til hunde. Feriebyen Kappeln lokker med flere restauranter og indkøbsmuligheder.

Sommerhuset har god plads til tolv personer og to husdyr. Sovepladserne fordeler sig på tre dobbeltværelser, et værelse med to enkeltsenge og yderligere fire senge på hemsen.

Herudover rummer sommerhuset et mindre badeværelse med brus og WC samt et stort badeværelse i forlængelse af wellnessområdet med spabad og sauna. Dermed kan du rigtigt forkæle dig selv med varme, vand og bobler på ferien.

Måltiderne kan indtages ved det lange spisebord i stuen eller i det fri på terrassen. Udover havemøbler er terrassen også udstyret med en grill. Terrassen er delvist overdækket, så derfor kan du sagtens spise udenfor, selvom sommeren skulle byde på lidt støvregn.

I det hele taget er dage med dårligt vejr ikke noget problem i dette hus, der både rummer en hyggelig opholdsstue med et stort fjernsyn og et sjovt aktivitetsrum for hele familien.

Aktivitetsrummet byder på mange forskellige spil og underholdningsmuligheder: Vælg mellem bordtennis, billard, bordfodbold, dart og Play Station 4. Skal der tankes nye kræfter oven på en nervepirrende turnering, kan I slå jer ned i den hyggelige bar med køleskab og nyde en velfortjent drink.

Skal der noget mere mættende til, venter det moderne indrettede køkken på dagens køkkenhold. Her er der god plads til at hygge sig med at lave mad sammen. Spisebordet er anbragt i forlængelse af kogeøen, og derfor er det ingen sur pligt at have madtjans. Man kan nemlig sagtens snitte grøntsager og sludre med de andre sommerhusgæster imens. Den friske havluft indbyder til lange gåture langs stranden, og hertil kommer en lang række grønne enge og små skovområder, der egner sig perfekt til spadsereturer. I nærheden af sommerhuset finder I en stor legeplads.
Tyskland

Olpenitz

Luksushus nr. 718
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  18,31 EUR
 • Rengøring obligatorisk
  178,87 EUR
OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
12
Antal soveværelser
4
Opført/ombygget
2018
Husstørrelse
136 m2
Grundareal
m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Grill og havemøbler
 • Stik til el-bil

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
1200 m
Afstand til restaurant
6000 m
Afstand til indkøb
450 m
Afstand til golfbane
12000 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 3 værelser med 1 dobbeltseng
 • 1 værelse med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 enkeltsenge - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV