Sommerhus med spabad for 10 personer ved den tyske Østersøkyst

I ferieområdet Olpenitz ved Østersøen venter dig et skønt sommerhus med mange wellness- og fritidsmuligheder. Sommerhusområdet ved Østersøen udmærker sig med en beskyttet badebugt, en lystbådehavn og en lang promenade (området er endnu under opførsel). Herudover byder den nordtyske Østersøkyst på mange forskellige strand- og vandsportsaktiviteter, herunder sejlads og beachvolley.

Det moderne udstyrede sommerhus har plads til 10 sovende gæster. Op til to husdyr er også hjerteligt velkomne, og dermed egner sommerhuset sig perfekt til alle, der gerne vil holde ferie ved Østersøen med hund. Fra entréen kommer du direkte ind i den lyse spise- og opholdsstue. Her kan gæsterne hygge sig sammen. Indretningen af spisekøkkenet i det bekvemt udstyrede sommerhus giver både køkkenholdet og de øvrige gæster god plads til at snakke sammen under madlavningen. Det rummelige sommerhus egner sig både perfekt til vennepar med børn, foreningsudflugter eller en ferie med vennerne.

I stuen finder du en hyggelig kamin og et behageligt sofahjørne med TV. Fra stuen kommer du ind i det lækre aktivitetsrum med masser af lege- og spillemuligheder. Det er herligt afslappende at slå sig løs med et par spil, så hvorfor ikke give de andre sommerhusgæster kamp til stregen i bordfodbold, bordtennis eller billard? Herudover er aktivitetsrummet også udstyret med en Play Station 4 og en dartskive. Alt den sport gør tørstig, og til det formål er aktivitetsrummet udstyret med en stilfuld bar med integreret køleskab.

Sommerhusets store terrasse ligger ligeledes i direkte forlængelse af opholdsstuen. Sommerhusets grill indbyder til hyggelige grillaftener, og terrassen er udstyret med lækre møbler, der hører til sommerhuset og egner sig perfekt til at slappe af og nyde den friske havluft i.

Sommerhuset ved Østersøen er udstyret med et stort soveafsnit, der grænser direkte op til aktivitetsrummet. Her kan trætte feriegæster dratte omkuld i et af de tre værelser med dobbeltseng. Forældre og par behøver altså ikke at undvære dobbeltsengen på ferien. Herudover ligger husets mindste badeværelse med brusebad og WC her. Ved entreen ligger endnu et indbydende soveværelse, i dette tilfælde med to enkeltsenge. Lige på den anden siden af gangen ligger sommerhusets største badeværelse. Udover brusebad og WC rummer dette badeværelse flere gode afslapningsmuligheder, nemlig et stimulerende spabad og en sauna. På sommerhusets hems er der yderligere to sovemuligheder, der egner sig fortræffeligt til børn.

Dette sommerhus kan kort sagt ikke undgå at gøre din ferie ved Østersøen til et stort hit! Nyd en uforglemmelig ferie på stranden, og gå på opdagelse blandt de mange seværdigheder i den nærliggende by Kappeln. Book dit sommerhus med aktivitetsrum direkte her hos os. I nærheden af sommerhuset finder I en stor legeplads.

Vær venligst opmærksom på, at området, hvor sommerhuset er beliggende, i øjeblikket er under udvikling.
Tyskland

Olpenitz

Luksushus nr. 719
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  18,31 EUR
 • Rengøring
  178,87 EUR
OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
10
Antal soveværelser
4
Opført/ombygget
2018
Husstørrelse
136 m2
Grundareal
m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Grill og havemøbler
 • Stik til el-bil

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
1200 m
Afstand til restaurant
6000 m
Afstand til indkøb
450 m
Afstand til golfbane
12000 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 3 værelser med 1 dobbeltseng
 • 1 værelse med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 2 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV