Attraktivt sommerhus med pool og aktivitetsrum for 18 personer ved den tyske Østersøkyst.

OBS! Vær opmærksom på, at der i forbindelse med den aktuelle Corona-Pandemi kan være lokale restriktioner i Slesvig Holsten. Det er lejes eget ansvar at holde sig orienteret. Et lejet sommerhus opfattes i Tyskland som offentligt rum.

Sommerhuset befinder sig i ferieområdet Olpenitz ud til Østersøen og i nærheden af den maleriske lille by Kappel ved Slien-fjorden (området er endnu under opførsel). De mange attraktive udflugtsmål i nærheden sikrer aktive ferieoplevelser. Udover Kappeln kan I besøge Arnis, Tysklands mindste by. Eller hvad med et besøg på Vikingemuseum Hedeby eller i forlystelsesparken Tolk-Schau?

Det rummelige sommerhus har plads til 18 gæster og to husdyr. Sommerhuset rummer to separate soveafsnit med eget bad, og du kan derfor sagtens holde ferie ved Østersøen sammen med en anden familie uden at give køb på din privatsfære.

Badeværelserne er udstyret med brusebad og WC. Det mindre soveafsnit med et enkelt dobbeltværelse og to værelser med hver to enkeltsenge grænser direkte op til sommerhusets entré. Bag sommerhusets aktivitetsrum ligger det største soveafsnit med dobbeltværelse og tre tosengsværelser. Sommerhusets hems rummer yderligere fire sovemuligheder, der egner sig fortræffeligt til børn.

Det moderne køkken med kogeø er udstyret med 2 x komfur, køkkenvask og opvaskemaskine, så man uden problemer kan lave mad til 18 personer og samtidig slipper for at have beskidt service til at fylde op i køkkenet. Der er god plads til alle feriegæsterne ved det lange spisebord, der desuden byder på en herlig udsigt over sommerhusets terrasse. Terrassen er møbleret og delvist overdækket, så man kan benytte husets grill i al slags vejr. Den lyse opholdsstue med et flot sofahjørne, sat.-TV og kamin indbyder til TV-aftener og hyggeligt samværd.

Dårligt vejr kan heller ikke lægge en dæmper på feriehumøret, for feriehuset ved Østersøen rummer nemlig også et underholdende aktivitetsrum. Her kan man spille billard, bordtennis eller bordfodbold, og der er også en elektronisk dartskive og en Play Station 4. Tilskuerne bliver der også taget godt hånd om, for aktivitetsrummet er nemlig udstyret med en bar med integreret køleskab, så der altid er kølige drikkevarer inden for rækkevidde.

Sommerhusets ubestridte højdepunkt er dog uden tvivl wellness- og badeområdet. En 18 m² stor pool med romersk trappe og vandrutsjebane samt sauna og spabad sikrer den ultimative feriestemning med lige dele action og afslapning alt efter dagens humør. Herudover rummer wellness- og badeområdet et tredje badeværelse, der er indrettet på samme måde som de to andre.

På solskinsdage lokker haven især de yngste gæster ud i en fart. Imens børnene leger i haven, kan de voksne nyde en afslappet brunch på terrassen, gerne med lokale lækkerier fra Østersøregionen. I nærheden af sommerhuset finder I en stor legeplads.
Tyskland

Olpenitz

Luksushus nr. 720
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  18,31 EUR
 • Rengøring obligatorisk
  265,07 EUR
OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
18
Antal soveværelser
7
Opført/ombygget
2018
Husstørrelse
242 m2
Grundareal
m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Grill og havemøbler
 • Gynge og sandkasse
 • Stik til el-bil

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
1200 m
Afstand til restaurant
6000 m
Afstand til indkøb
450 m
Afstand til golfbane
12000 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 2 værelser med 1 dobbeltseng
 • 5 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV