Feriehus til 18 personer ved Østersøen med pool og aktivitetsrum

OBS! Vær opmærksom på, at der i forbindelse med den aktuelle Corona-Pandemi kan være lokale restriktioner i Slesvig Holsten. Det er lejes eget ansvar at holde sig orienteret. Et lejet sommerhus opfattes i Tyskland som offentligt rum.

Tæt på den nordtyske landsby Kappeln og ud til Østersøkysten ligger ferieområdet Olpenitz (området er endnu under opførsel) og dette fantastiske sommerhus. Der er nok af lave på din ferie ved Østersøen – besøg f.eks. Vikingemuseum Hedeby, forlystelsesparken Tolk-Schau eller Arnis, Tysklands mindste by. Byen Kappeln ved indfjorden Slien er ligeledes et besøg værd med sine hyggelige gågader. Om sommeren indbyder badestranden ved Olpenitz til dejlige badedage ved Østersøen. I vinterhalvåret kan du heldigvis også sagtens få en dukkert, det sørger sommerhusets store pool for.

Det rummelige sommerhus har plads til 18 gæster og to husdyr. Udover syv soveværelser er der en hems med yderligere fire madrasser. Soveværelserne er fordelt på to forskellige soveafsnit. Det ene soveafsnit rummer et dobbeltværelse og tre tosengsværelser, mens det andet soveafsnit har et enkelt dobbeltværelse og to tosengsværelser. Hvert soveafsnit har eget badeværelse med brusebad og WC. Du behøver altså ikke at dele badeværelse med andre end din egen familie på din ferie ved Østersøen, også selvom i rejser flere familier eller vennepar sammen.

Køkkenet er særdeles veludstyret: Det rummet nemlig to x køkkenvask, opvaskemaskine og komfur, ligesom der er god plads i både køleskab og fryser. Du kan altså uden problemer købe havfriske østersøfisk til 18 personer og opbevare dem på køl indtil spisning. Du kan både indtage feriemåltiderne ved det indbydende spisebord foran den moderne kogeø eller på sommerhusets møblerede og delvist overdækkede terrasse. På terrassen kan du tilberede aftensmaden på grillen og nyde et hyggeligt måltid under åben himmel.

Det lækre sommerhus er også udstyret med et alsidigt aktivitetsrum for alle aldre. Her kan du udfordre de andre gæster i et slag billard, bordtennis eller bordfodbold, mens ungdommen nok vil kaste sig over sommerhusets Play Station 4. Herudover kan du tage et spil dart eller slå dig ned i den hyggelige bar med eget køleskab.

Sommerhusets ubestridte højdepunkt er dog uden tvivl wellness- og badeområdet. Her kan du boltre dig i den 18 m² store pool med romersk trappe og vandrutsjebane. Er du mere i humør til afslapning end action, kan du fortrække til saunaen eller spabadet. Dermed er dette sommerhus det perfekte sted at lade batterierne op. Herudover rummer wellness- og badeområdet et tredje badeværelse, der er indrettet på samme måde som de andre med brusebad og WC.

Sommerhusets lyse og indbydende opholdsstue indbyder til hyggelige fjernsynsaftener, afslappende læsestunder eller en god snak. Gør dig det bekvemt i en sofa eller lænestol, og nyd varmen fra den knitrende kaminild! I nærheden af sommerhuset finder I en stor legeplads.
Tyskland

Olpenitz

Luksushus nr. 721
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  18,31 EUR
 • Rengøring obligatorisk
  265,07 EUR
OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
18
Antal soveværelser
7
Opført/ombygget
2018
Husstørrelse
242 m2
Grundareal
m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Grill og havemøbler
 • Stik til el-bil

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
1200 m
Afstand til restaurant
6000 m
Afstand til indkøb
450 m
Afstand til golfbane
12000 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 2 værelser med 1 dobbeltseng
 • 5 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV