Skønt sommerhus med sauna ved Østersøen til ti personer

I Ostseeresort Olpenitz nær den smukke Østersøstrand finder du dette dejlige Skanlux sommerhus med mange aktivitetsmuligheder (området er endnu under opførsel). I feriebyen Kappeln, som ligger knap 10 km væk, finder I flere indkøbsmuligheder, restauranter og et hyggeligt havneområde.

Huset er velindrettet, og her har gæsterne fire soveværelser og to sovepladser på hemsen at vælge imellem. Børnene elsker at sove på hemsen, som de straks indtager og indretter som deres helt eget lille rige. Forældre og par har tre dobbeltværelser at vælge imellem, der alle ligger lige ved siden af badeværelset med brusebad og WC. Familiens teenagere vil nok sætte pris på at blive indkvarteret for sig selv i den anden ende af sommerhuset, og til dette formål er værelset med to enkeltsenge perfekt.

Her er der desuden endnu et badeværelse, omend wellnesstempel nu nok ville være en mere passende beskrivelse. I hvert fald indbyder både sauna og spabad til regenererende stunder med masser af varme og velvære.

Den fælles morgenmad indtages i den store spise- og opholdsstue. Køkkenet og spisekrogen ligger på praktisk vis i forlængelse af hinanden, så køkkenholdet kan sludre med de andre gæster under madlavningen. Ikke desto mindre er der selvfølgelig ingen grund til at bruge flere kræfter end højst nødvendigt, og her kommer de moderne køkkenmaskiner ind i billedet. En kaffemaskine sikrer velbrygget morgenkaffe. Spisestuen går direkte over i opholdsstuen, der indbyder til hyggelige stunder med en god bog, planlægning af morgendagens program eller måske en filmaften.

Sommerhusets aktivitetsrum er et kapitel for sig og kan ikke undgå at blive et sandt højdepunkt på ferien: Her kan I udfordre hinanden i billard, bordfodbold eller dart. Lyder det for oldschool for visse familiemedlemmer? Bare rolig, der er skam også en Play Station 4 installeret. Trænger I til en opstrammer undervejs, er det bare at slå jer ned i den hyggelige bar med køleskab. Efter en forfriskning er der helt sikkert energi til endnu en nervepirrende turnering.

Den store terrasse er delvist overdækket og egner sig derfor prima til sommerlige måltider i det fri. Her er en grillaften en oplagt ide, som da også nemt lader sig føre ud i livet: Terrassen er nemlig både udstyret med grill og havemøbler. I nærheden af sommerhuset finder I en stor legeplads.
Tyskland

Olpenitz

Luksushus nr. 722
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  18,31 EUR
 • Rengøring
  178,87 EUR
OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
10
Antal soveværelser
4
Opført/ombygget
2018
Husstørrelse
136 m2
Grundareal
m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Grill og havemøbler
 • Gynge og sandkasse
 • Stik til el-bil

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
1200 m
Afstand til restaurant
6000 m
Afstand til indkøb
450 m
Afstand til golfbane
12000 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 3 værelser med 1 dobbeltseng
 • 1 værelse med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 2 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV