Skønt sommerhus med spabad og sauna til 10 personer i Ostseeresort Olpenitz

Er der noget skønnere end at tilbringe ferie ved kysten og bare nyde sol og hav? Hvis ovenstående også lyder som opskriften på din perfekte ferie, kan du roligt sætte kuren mod Ostseeresort Olpenitz ved den tyske østersøkyst. Her venter en perlerække af veludstyrede sommerhuse nemlig på at gøre din ferie helt perfekt (området er endnu under opførsel). Området byder på masser af muligheder inden for vandsport og bådudflugter, mens det idylliske landskab på landjorden indbyder til naturskønne vandreture.

Nu hvor de helt basale forudsætninger for et vellykket ophold er på plads, var det så ikke noget med lidt ekstra feriehygge? Hvis du også kan svare ja på dette spørgsmål, vil du elske dette Skanlux sommerhus til 10 personer i Ostseepark Olpenitz. Det er tilladt at medbringe op til to husdyr, og du kan derfor uden problemer have din hund med på ferie, og i den sydlige ende af ferieområdet ligger Weidefelder Strand, og her kan din hund nyde en uforstyrret tur i bølgerne på den dedikerede hundestrand.

Sommerhuset ved den tyske østersøkyst er perfekt til par eller familier, der gerne vil holde ferie sammen. Forældre og par kan indkvartere sig i soveafsnittet med tre dobbeltværelser samt badeværelse med brusebad og WC. Børnene sover godt i enten soveværelset med to enkeltsenge eller på hemsen med to sovepladser. Endnu mere afslappende bliver det i sommerhusets wellnessområde med spabad og sauna samt endnu et badeværelse.

Sommerhusets fællesområder er optimalt indrettet, så gæsterne kan hygge sig sammen over diverse aktiviteter. Dagen starter med en fælles morgenmad i det rummelige køkken med spisekrog. Spisebordet befinder sig i forlængelse af en praktisk kogeø, så køkkenholdet kan sludre med de andre gæster under tilberedning af morgenmaden.

Opholdsstuen er udstyret med sofahjørne, lænestole og brændeovn. Hertil kommer et stort fjernsyn, der indbyder til hyggelige filmaftener eller underholdning af de små.

Sommerhusets bedste rum er dog uden tvivl aktivitetsrummet. Sæt dig godt til rette i baren med en drink, inden du kaster dig ud i en hæsblæsende turnering bordfodbold eller et koncentreret spil dart. Herudover kan du også teste dine evner udi billard eller pool. Skal der mere moderne underholdning på programmet, er der skam også installeret en Play Station 4 i aktivitetsrummet.

Den friske havluft kan du ikke kun nyde på stranden men i lige så høj grad på sommerhusets terrasse. Bord, stole og grill danner rammen om dejlige sommeraftener under åben himmel. Terrassen er delvist overdækket og kan derfor også benyttes, selvom solen ikke ligefrem skinner fra en skyfri himmel. Vejret er derfor ingen undskyldning for ikke at holde en skøn grillaften. Book dit sommerhus ved stranden i Ostseeresort Olpenitz i god tid, så en anden ikke snupper det for næsen af dig! I nærheden af sommerhuset finder I en stor legeplads.

Vær venligst opmærksom på, at området, hvor sommerhuset er beliggende, i øjeblikket er under udvikling.
Tyskland

Olpenitz

Luksushus nr. 723
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  18,31 EUR
 • Rengøring
  178,87 EUR
OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
10
Antal soveværelser
4
Opført/ombygget
2018
Husstørrelse
136 m2
Grundareal
m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Grill og havemøbler
 • Stik til el-bil

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
1200 m
Afstand til restaurant
6000 m
Afstand til indkøb
450 m
Afstand til golfbane
12000 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 3 værelser med 1 dobbeltseng
 • 1 værelse med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 2 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV