Skønt sommerhus i Olpenitz til din ferie ved Østersøen

Ferieområdet i Olpenitz ligger ved Østersøen og har egen badebugt med en skøn sandstrand. Den lange promenade indbyder til stemningsfulde spadsereture og byder samtidig på en flot udsigt over lystbådehavnen i Olpenitz (området er endnu under opførsel). Ved Østersøen kan du dyrke mange forskellige vandsportsaktiviteter – lige fra beachvolley til sejlsport. I dette dejlige ferieområde ved Østersøen kan du ikke undgå at få en afvekslende sommerhusferie.

Dette sommerhus har plads til ti personer og byder desuden gerne op til to husdyr velkommen. Det rummelige sommerhus er perfekt indrettet til både familier og vennegrupper. Opholds- og spisestuen er badet i naturligt lys og har god plads til alle feriegæster samtidig. I sofahjørnet venter bekvemme møbler og et fladskærms-TV. Herudover rummer opholdsstuen en kamin til køligere dage.

Sommerhusets veludstyrede spisekøkken gør det til en fornøjelse at være på køkkenholdet, da der også er god plads til hyggeligt samvær undervejs. Mens en eller flere gæster forbereder et lækkert måltid ved den moderne kogeø, kan de øvrige gæster dække bord og lade hyggesnakken gå på tværs af spisekøkkenet.

Fra opholds- og spisestuen er der adgang til sommerhusets store og delvist overdækkede terrasse. Der vil være adgang til både terrassemøbler og grill under dit ophold i sommerhuset.

Opholdsstuen støder ligeledes op til aktivitetsrummet, der er spækket med underholdningsmuligheder. Her kan du udfordre vennerne i bordfodbold, bordtennis, billard eller dart. Imens kan tilskuerne slå sig ned ved aktivitetsrummets hyggelige bar og overvåge slagets gang. Takket være køleskabet er iskolde drikkevarer altid inden for rækkevidde. Der er skam også tænkt på moderne underholdning i form af en Play Station 4 i det veludstyrede sommerhus.

Bag aktivitetsrummet ligger et af soveafsnittene i feriehuset ved Østersøen. Her finder du tre dobbeltværelser samt et badeværelse med brusebad og WC. Dette soveområde egner sig især til forældre og par. Hertil kommer et soveværelse med to enkeltsenge i forlængelse af entréen. På den modsatte side af gangen ligger husets andet badeværelse. Dette er betydeligt større end det første og byder udover brusebad og WC også på noget så afslappende som et spabad og en sauna. Sommerhusets hyggelige hems byder på yderligere to sovemuligheder og passer især perfekt til børn.

Sommerhuset er indrettet sådan, at selv gråvejsdage ikke kan ødelægge feriestemningen. Book dette veludstyrede sommerhus til din næste ferie ved Østersøen – så er du sikker på en vellykket ferie. I nærheden af sommerhuset finder I en stor legeplads.
Tyskland

Olpenitz

Luksushus nr. 724
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  18,31 EUR
 • Rengøring
  178,87 EUR
OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
10
Antal soveværelser
4
Opført/ombygget
2018
Husstørrelse
136 m2
Grundareal
m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Grill og havemøbler
 • Stik til el-bil

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
1200 m
Afstand til restaurant
6000 m
Afstand til indkøb
450 m
Afstand til golfbane
12000 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 3 værelser med 1 dobbeltseng
 • 1 værelse med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 2 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV