Sommerhusferie ved Østersøen i Olpenitz

Dette sommerhus ved Østersøen befinder sig i det ferieområdet Olpenitz i nærheden af den lille nordtyske by Kappeln ved indfjorden Slien. I ferieområdet finder du bl.a. en promenade, hvor du kan nyde solen og betragte skibene på havet. Du kan også sagtens selv stikke til søs, for Olpenitz har skam sin egen lystbådehavn. Østersøferieområdet Olpenitz ligger ud til en beskyttet badebugt med sandstrand, der indbyder til dejlige badedage (området er endnu under opførsel).

Forkæl dig selv med lidt ekstra lækkert i form af dette veludstyrede sommerhus. Slap af i spabadet, eller sved godt igennem i saunaen på det store badeværelse, der selvfølgelig også er udstyret med brusebad og WC. Kun entréen skiller sommerhusets wellnessbad fra det første soveværelse, der er udstyret med to enkeltsenge. Gangens tredje dør leder ind til en åben spise- og opholdsstue.

Det flotte køkken med kogeø er ideelt, hvis køkkenholdet gerne vil planlægge dagens program sammen med de andre gæster under madlavningen. Ti personer finder plads ved sommerhusets store spisebord, og derved kan alle gæsterne uden problemer spise i samlet flok.

Spisekøkkenet ligger i forlængelse af en lys opholdsstue. Her finder du et behageligt sofahjørne med et stort kabel-/sat.-TV. Herudover er stuen udstyret med en kamin til kolde dage. Fra stuen er der desuden adgang til sommerhusets terrasse. Den store og delvist overdækkede veranda er udstyret med hyggelige havemøbler og en grill, hvor du kan tilberede lækre friske fisk fra Østersøen.

Fra spise- og opholdsstuen har du adgang til sommerhusets aktivitetsrum, der ikke kan undgå at vække lykke blandt feriegæster i alle aldre. Hyg dig med et slag bordfodbold eller Play Station 4. Herudover kan du også spille dart, bordtennis eller billard. Trænger du til ny energi, kan du slukke tørsten mellem kampene i den hyggelig bar med køleskab.

Bag sommerhusets aktivitetsrum finder du yderligere tre soveværelser samt et lille badeværelse med brusebad og WC. Soveværelserne er udstyret med en behagelig dobbeltseng. Endelig finder du yderligere to sovepladser på sommerhusets hyggelige hems. Disse sovepladser er især populære blandt børn og teenagere. Heroppe kan de nemlig brede sig i fred og ro, ligesom der er god plads til at lege. Du kan for resten også sagtens tage hunden med på ferie i dette sommerhus ved Østersøen, for det er nemlig tilladt at medtage op til to husdyr.

Overrask dine venner eller familie med et ophold i dette hus på jeres næste ferie! I kan ikke undgå at få en forrygende ferie i dette veludstyrede sommerhus med aktivitetsrum. Spabad og sauna jager hverdagens stress og jag på flugt, så du rigtigt kan lade batterierne op på din ferie i Olpenitz ved Østersøen. I nærheden af sommerhuset finder I en stor legeplads.

Vær venligst opmærksom på, at området, hvor sommerhuset er beliggende, i øjeblikket er under udvikling.
Tyskland

Olpenitz

Luksushus nr. 725
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  18,31 EUR
 • Rengøring
  178,87 EUR
OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
10
Antal soveværelser
4
Opført/ombygget
2018
Husstørrelse
136 m2
Grundareal
m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Grill og havemøbler
 • Stik til el-bil

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
1200 m
Afstand til restaurant
6000 m
Afstand til indkøb
450 m
Afstand til golfbane
12000 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 3 værelser med 1 dobbeltseng
 • 1 værelse med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 2 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV