Indbydende sommerhus med pool i Olpenitz i Nordtyskland

OBS! Vær opmærksom på, at der i forbindelse med den aktuelle Corona-Pandemi kan være lokale restriktioner i Slesvig Holsten. Det er lejes eget ansvar at holde sig orienteret. Et lejet sommerhus opfattes i Tyskland som offentligt rum.

Dette flotte og rummelige sommerhus er beliggende i ferieresortet Olpenitz (under opbygning) ved østkysten i Schleswig-Holstein, Nordtyskland. Her befinder I jer kun en time fra den dansk/tyske grænse og i et ferieområde tæt på stranden og indkøb.

Sommerhuset har plads til i alt 18 gæster og 2 husdyr. De 18 sovepladser fordeler sig på 7 soveværelser og på hemsen i aktivitetsrummet til 4 personer (populært blandt børn og unge).

Aktivitetsrummet er fyldt med spil og indbyder til mange sjove timer sammen. Her kan I f.eks. spille billard eller bordtennis. I kan også udfordre hinanden i et slag dart eller bordfodbold. Fra baren i hjørnet af aktivitetsrummet kan tilskuerne holde øje med de spillende og nyde en forfriskning fra køleskabet.

Hvad end solen skinner eller det er gråvejr, er alle mand sikret en badetur! I dette sommerhus finder I nemlig en indbydende 18 m2 stor indendørs swimmingpool med romersk trappe og vandrutsjebane. Her er desuden et indbydende spabad og en hed sauna.

Køkkenalrummet befinder sig midt i sommerhuset og fra det lange spisebord kan der holdes øje med de badende i poolen. Køkkenet er naturligvis udstyret med to opvaskemaskiner og ovne, så madlavningen til mange mennesker bliver lettere. I har mulighed for at fyre godt op for brændeovnen og slænge jer i sofaen foran fjernsynet eller med en god bog.

Fra køkkenalrummet er der udgang til den flisebelagte terrasse, hvor båder store, små og familiens firbenede venner kan hygge sig sammen. Her er både grill og havemøbler, så I kan roligt arrangere en sommer-grillaften sammen.

Sommerhuset er udstyret med tre badeværelser.

Bemærk venligst, de viste udebilleder er demo-billeder og området, hvor sommerhuset er beliggende, er i øjeblikket under udvikling.
Tyskland

Olpenitz

Luksushus nr. 726
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  18,31 EUR
 • Rengøring obligatorisk
  265,07 EUR
OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
18
Antal soveværelser
7
Opført/ombygget
2020
Husstørrelse
242 m2
Grundareal
m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Grill og havemøbler

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
1200 m
Afstand til restaurant
6000 m
Afstand til indkøb
450 m
Afstand til golfbane
12000 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 2 værelser med 1 dobbeltseng
 • 5 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV