24-personers sommerhus med pool i Olpenitz Nordtyskland

OBS! Vær opmærksom på, at der i forbindelse med den aktuelle Corona-Pandemi kan være lokale restriktioner i Slesvig Holsten. Det er lejes eget ansvar at holde sig orienteret. Et lejet sommerhus opfattes i Tyskland som offentligt rum.

Dette sommerhus ligger i skønne omgivelser kun en times kørsel fra den dansk/tyske grænse. I sommerhuset er der rigeligt med plads til 24 personer, der ønsker at holde ferie under samme tag og tilbringe tiden med en masse spil og sjove aktivitetsmuligheder. I det store og rummelige aktivitetsrum er der rig mulighed for udfoldelse og fart over feltet. I kan udfordre hinanden i et spil bordtennis, bordfodbold eller dart. Der er også mulighed for at spille Playstation 4 (husk spil) eller billard. I hjørnet af aktivitetsrummet er husets bar med køleskab og barstole placeret.

Et andet populært rum er det store poolrum, hvor der er god mulighed for en forfriskende svømmetur uanset årstiden. Swimmingpoolen er 20 m2 og har vandrutsjebane og romersktrappe, der gør den nem at komme i. Ferie handler om afslapning – og det kan I gøre på bedste vis i det boblende spabad eller den lune sauna.

Sommerhuset har 24 sovepladser fordelt på 3 soveafdelinger. Med hvert sit badeværelse. I alt har sommerhuset fire badeværelser. 18 sovepladser befinder sig i dobbeltværelser, mens de resterende 6 er på hemsen (populært blandt børn og unge).

Det store opholdsrum befinder sig centralt i sommerhuset og giver alle gæster mulighed for at samles om et lækkert måltid mad, som nemt kan tilberedes i det store XL-køkken. Dette betyder, at der både er to opvaskemaskiner, ovne, køleskabe og håndvaske. Husets brændeovn befinder sig også i dette opholdsrum og kan lune på kølige dage.

Fra opholdsrummet er der udgang til terrassen, der har havemøbler og grill. Her kan I nyde godt vejr og holde en hyggelig grillaften.

Olpenitz er et nyopført ferieresort (under løbende opførsel), hvor I bor tæt på den indbydende sandstrand, som både er børnevenlig og flot. I området er også købmand, bager og legeplads til de yngste gæster. I køreafstand fra området ligger Kappeln, som er en hyggelig mindre tysk by, der byder på restauranter, fine butikker og gader.

Bemærk venligst, de viste udebilleder er demo-billeder og området, hvor sommerhuset er beliggende, er i øjeblikket under udvikling.
Tyskland

Olpenitz

Luksushus nr. 727
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  18,31 EUR
 • Rengøring obligatorisk
  300,00 EUR
OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
24
Antal soveværelser
9
Opført/ombygget
2020
Husstørrelse
298 m2
Grundareal
m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Grill og havemøbler

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
1200 m
Afstand til restaurant
6000 m
Afstand til indkøb
450 m
Afstand til golfbane
12000 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 3 værelser med 1 dobbeltseng
 • 6 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 6 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV