Stort sommerhus med pool i Olpenitz Nordtyskland

Dette dejlige sommerhus har plads til 24 personer og op til 2 husdyr. Her er rig mulighed for at flere familier bekvemt kan holde ferie under samme tag, da de 9 soveværelser er fordelt på tre forskellige soveafdelinger med hvert sit badeværelse. I alt har sommerhuset fire badeværelser.

En god ferie er for os lig med afslapning og velvære. Derfor er dette sommerhus udstyret med både et boblende spabad og en hed sauna, der kan varme jer igennem på kølige dage. De badeglade gæster er også sikret en badetur uanset årstiden! I poolrummet finder I nemlig også en 20 m2 stor pool med vandrutsjebane og romersk trappe.

Aktivitetsrummet byder på rig mulighed for leg og fysisk udfoldelse. Tag f.eks. et slag bordtennis eller bordfodbold. I kan også spille billard og dart, mens der kan ses film og spilles på Playstation 4. Aktivitetsrummet har også sin egen bar med køleskab, hvorfra I kan servere kolde drinks.

Sommerhusets samlingspunkt er det hyggelige køkkenalrum, hvor der er højt til loftet og rigelige med plads rundt om spisebordet, så alle gæster kan byde et måltid sammen. Det store køkken er veludstyret med to opvaskemaskiner, to ovne, to håndvaske og to køleskabe. Sommerhusets brændeovn befinder sig også her.

Udendørs er der også god plads til alle mand. På den flisebelagte terrasse er der grill og havemøbler, så I kan hygge med en grillaften.

Ostsee Resort Olpenitz er et nyopført ferieområde (delvist under opførsel), der byder på gode rammer for en hyggelig ferie. Fra dette sommerhus er der gåafstand til en lækker badestrand, der indbyder til lange gåture. I området finder I desuden en købmand og en bager. Den hyggelige tyske by, Kappeln, ligger i kort køreafstand fra sommerhuset. Her finder I gode restauranter og fine butikker.

Bemærk venligst, de viste udebilleder er demo-billeder, og området, hvor sommerhuset er beliggende, er i øjeblikket under udvikling.
Tyskland

Olpenitz

Luksushus nr. 728
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  18,31 EUR
 • Rengøring obligatorisk
  300,00 EUR
OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
24
Antal soveværelser
9
Opført/ombygget
2020
Husstørrelse
298 m2
Grundareal
m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Grill og havemøbler
 • Gynge og sandkasse
 • Legetårn til børn
 • Stik til el-bil

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
1200 m
Afstand til restaurant
6000 m
Afstand til indkøb
450 m
Afstand til golfbane
12000 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 3 værelser med 1 dobbeltseng
 • 6 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 6 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV