Sommerhus med pool ved Olpenitz, Nordtyskland

OBS! Vær opmærksom på, at der i forbindelse med den aktuelle Corona-Pandemi kan være lokale restriktioner i Slesvig Holsten. Det er lejes eget ansvar at holde sig orienteret. Et lejet sommerhus opfattes i Tyskland som offentligt rum.

Her er et stort sommerhus med plads til hele familien! Tysklands østkyst er en populær feriedestination – og det er ikke uden grund! Her finder I nemlig smukke badestrande og flotte naturområder, der indbyder til lange gåture i det fri. Dette sommerhus ligger i køreafstand til den tyske by, Kappeln, hvor I både finder hyggelige butikker og gode restauranter.

Sommerhuset har sin egen 20 m2 store swimmingpool med vandrutsjebane og romersk trappe. I poolrummet finder I også et stort spabad og en sauna, der rigtig kan give jer følelsen af velvære.

Derudover byder aktivitetsrummet også på et hav af sjove aktivitetsmuligheder. Her kan I spille bordtennis, billard og dart – eller udfordre hinanden i en bordfodbold turnering. I aktivitetsrummet er også en bar og en sofagruppe med PlayStation 4 (husk spil).

Midt i sommerhuset finder I køkkenalrummet, hvor der er god plads til, at alle mand kan samles om det lange spisebord. XL-køkkenet er ekstra stort og veludstyret med bl.a. to opvaskemaskiner, håndvaske, ovne og køleskabe. Her er plads til mange kokke og køkkenskrivere, så madlavningen bliver til en leg. I sofahjørnet kan I hygge jer til en god film og mærke brændeovnens varme.

De 24 sovepladser fordeler sig på flere soveafdelinger med badeværelse. I alt har sommerhuset 9 dobbeltværelser og 6 ekstra sovepladser på hems (populært blandt børn og unge). Sommerhuset har fire badeværelser.

Fra køkkenalrummet er der udgang til terrassen, hvor der både er havemøbler og grill. I nærheden af sommerhuset finder I desuden en legeplads til børnene.

Vær venligst opmærksom på, at området, hvor sommerhuset er beliggende, i øjeblikket er under udvikling.
Tyskland

Olpenitz

Luksushus nr. 729
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  18,31 EUR
 • Rengøring obligatorisk
  300,00 EUR
OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
24
Antal soveværelser
9
Opført/ombygget
2020
Husstørrelse
298 m2
Grundareal
m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Grill og havemøbler

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
1200 m
Afstand til restaurant
6000 m
Afstand til indkøb
450 m
Afstand til golfbane
12000 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 3 værelser med 1 dobbeltseng
 • 6 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 6 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV