Stort poolhus i Ostseeresort Olpenitz

OBS! Vær opmærksom på, at der i forbindelse med den aktuelle Corona-Pandemi kan være lokale restriktioner i Slesvig Holsten. Det er lejes eget ansvar at holde sig orienteret. Et lejet sommerhus opfattes i Tyskland som offentligt rum.

Velkommen til dette skønne sommerhus beliggende i ferieområdet Olpenitz (delvist under opførsel) i det nordlige Tyskland. Udover gode indkøbsmuligheder og en dejlig strand, har Olpenitz ikke langt til den charmerende by Kappeln, som emmer af hygge og liv.

Sommerhuset kan huse 20 personer og har 8 dobbeltværelser fordelt på 3 soveafdelinger - hver med eget badeværelse. De resterende 4 sovepladser er at finde på hemsen, som er særligt påtænkt sommerhusets yngre gæster. Med denne rummelige værelsesfordeling er det let at rejse flere familier sammen.

En hyggelig ferie hænger oftest sammen med en masse grin. Det er næsten en garanti i sommerhusets hyggelige aktivitetsrum, hvor både bordtennis, bordfodbold, billard og dart er muligt at duellere i. Føler man sig bedre tilpas som tilskuer, er der sikret gode pladser i rummets hyggelige bar, hvor en kølig forfriskning kan nydes. Foruden de konkurrerende aktiviteter kan en god bog eller film nydes i rummets sofagruppe.

De sjove stunder fortsætter i sommerhusets svømme- og wellness afdeling, hvor den store swimmingpool lægger op til forfriskende svømmeture og sjove ture på den tilhørende vandrutsjebane. Desuden er swimmingpoolen udstyret med en romersk trappe, som gør det let for alle at komme i vandet.

Er man mere til afslapning og wellness, er dette også at finde i denne afdeling. Både i det boblende spabad og i den lune sauna er afslapning omdrejningspunktet.

Sommerhusets køkkenalrum er det perfekte sted at samle familien til et dejligt måltid. Køkkenet er udstyret med to ovne/komfurer, to opvaskemaskiner, to håndvaske og godt med køle/fryseplads, hvilket gør det muligt at fremtrylle de helt store familiemiddage. Foruden det veludstyrede XL-køkken er der et langt spisebord, hvor alle sommerhusets gæster kan samles for at spise. Tager du ikke del i madlavningen, er der rig mulighed for at slappe af i køkkenets hyggelige sofagruppe og nyde varmen fra brændeovnen.

Fra køkkenalrummet er der direkte udgang til sommerhusets delvist overdækkede terrasse. Her kan du tillige nyde et dejligt måltid, grille maden på feriehusets grill eller lege med familiens firbenede venner.

Vær venligst opmærksom på, at området, hvor sommerhuset er beliggende, i øjeblikket er under udvikling.
Tyskland

Olpenitz

Luksushus nr. 731
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  18,31 EUR
 • Rengøring obligatorisk
  280,00 EUR
OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
20
Antal soveværelser
8
Opført/ombygget
2020
Husstørrelse
267 m2
Grundareal
m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Grill og havemøbler

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
1200 m
Afstand til restaurant
6000 m
Afstand til indkøb
450 m
Afstand til golfbane
12000 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 3 værelser med 1 dobbeltseng
 • 5 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV