Sommerhus med pool i Ostseeresort Olpenitz

OBS! Vær opmærksom på, at der i forbindelse med den aktuelle Corona-Pandemi kan være lokale restriktioner i Slesvig Holsten. Det er lejes eget ansvar at holde sig orienteret. Et lejet sommerhus opfattes i Tyskland som offentligt rum.

I dejlige omgivelser ved ferieresortet Olpenitz (under delvis opførsel) finder I dette rummelige sommerhus med plads til 20 personer. Olpenitz ligger ikke langt fra den dansk/tyske grænse og byder på både strand, indkøbsmuligheder og børnevenlige aktiviteter.

Sommerhuset er oplagt til et ophold for flere familier, og giver mulighed for at være sammen på en afslappende måde. Huset er indrettet med 8 soveværelser fordelt på 3 soveafdelinger og har derudover 4 sovepladser på hemsen. I hver soveafdeling finder man dertilhørende badeværelse.

I midten af sommerhuset er det åbne køkkenalrum at finde. Her er plads og rummelighed til, at flere familier kan lave mad sammen, da køkkenet tilbyder både to ovne/komfurer, to opvaskemaskiner, to håndvaske såvel som god køle/fryseplads. Måltiderne kan nydes ved det lange spisebord, som lægger op til hyggeligt samvær for alle sommerhusets gæster. Holder I ferie i dette sommerhus, når vejret er bedst, kan maden tillige nydes på sommerhusets hyggelige terrasse, hvor også måltidet kan grilles på sommerhusets grill.


Kan man lide at konkurrere, skal man ikke være bleg for at tage en dyst i enten bordfodbold, bordtennis, billard eller dart, som er at finde i sommerhusets aktivitetsrum. Det er desuden muligt at tage en dyst på PlayStation (PS4), hvis blot man selv husker at medbringe spil hertil.

Forholder man sig bedre som tilskuer, er dette en oplagt mulighed at gøre i rummets bar, som er veludstyret med et køleskab til kolde forfriskninger. Disse kølige drikke kan tillige nydes i rummets sofagruppe.

Er vejret ikke til en dukkert i Østersøen, er den heldigvis sikret i sommerhusets pool- og wellnessafdeling. Her kan I uanset vind og vejr snuppe en forfriskende tur i sommerhusets indendørs swimmingpool, som er udstyret med vandrutsjebane samt en romersk trappe. Derudover kan I nyde det afslappende spabad og derefter slutte af med en tur i den lune sauna.

Bemærk venligst, de viste udebilleder er demo-billeder, og området, hvor sommerhuset er beliggende, er i øjeblikket under udvikling.
Tyskland

Olpenitz

Luksushus nr. 732
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  18,31 EUR
 • Rengøring obligatorisk
  280,00 EUR
OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
20
Antal soveværelser
8
Opført/ombygget
2020
Husstørrelse
267 m2
Grundareal
m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Grill og havemøbler

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til restaurant
6000 m
Afstand til indkøb
450 m
Afstand til golfbane
12000 m
Afstand til strand
1200 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 3 værelser med 1 dobbeltseng
 • 5 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV