Sommerhus med pool og sauna i Olpenitz

OBS! Vær opmærksom på, at der i forbindelse med den aktuelle Corona-Pandemi kan være lokale restriktioner i Slesvig Holsten. Det er lejes eget ansvar at holde sig orienteret. Et lejet sommerhus opfattes i Tyskland som offentligt rum.

Ved ferieresortet Olpenitz (under løbende opbygning) ved Østersøens kyst i Nordtyskland, ligger dette rummelige sommerhus til 18 personer. Sommerhuset ligger ikke langt fra indkøbsmuligheder og en børnevenlig badestrand, hvilket gør placeringen ideel for en god familieferie.

Er turen derimod arrangeret i oplevelsernes tegn, er en tur til forlystelsesparken Hansapark, en forfriskende sejltur på Slien eller en hyggelig dag i Kappeln en oplagt mulighed.

Er vejret ikke til disse udendørsaktiviteter, er en dukkert i sommerhusets pool- og wellnessafdeling altid et hit. Husets swimmingpool måler 18 m2, og er udstyret med vandrutsjebane og en romersk trappe. Er du mere til afslapning og velvære, kan en tur i husets spa eller sauna matche disse ønsker. Dette rum rammer således plet hos alle aldre og behov.

Sommerhusets fornøjelige aktiviteter fortsætter i sommerhusets aktivitetsrum. Her er det muligt at lade vilde dueller i bordtennis, billard, dart og bordfodbold udspille sig. Ikke nok med det, er det tillige muligt at tage en dyst på sommerhusets PlayStation 4, hvis blot egne spil medbringes. Forholder du dig bedst som tilskuer, er dette oplagt at gøre i rummets bar, hvor du er sikret en god udsigt til de spillende.

Sommerhusets samlingspunkt er i det åbne køkkenalrum. Her er plads til at trylle med gryderne i et rummeligt XL-køkken, som både tilbyder to ovne/komfurer, to opvaskemaskiner, to håndvaske såvel som god køle/fryseplads. Du kan nyde en pause fra madlavningen i køkkenalrummets sofagruppe, hvor det er muligt at tænde op i sommerhusets brændeovn. Måltidet kan nydes ved det lange spisebord – eller, hvis vejret er til det, på den delvist overdækkede terrasse.

Sommerhusets 7 soveværelser er fordelt på 2 soveafdelinger3 hver med eget badeværelse. De sidste 4 sovepladser er at finde på hemsen, som særligt er påtænkt sommerhusets yngre gæster. Med denne værelsesfordeling ligger huset altså op til en dejlig ferie på tværs af familier, aldre og behov.

Bemærk venligst, de viste udebilleder er demo-billeder, og området, hvor sommerhuset er beliggende, er i øjeblikket under udvikling.
Tyskland

Olpenitz

Luksushus nr. 733
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  18,31 EUR
 • Rengøring obligatorisk
  265,07 EUR
OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
18
Antal soveværelser
7
Opført/ombygget
2020
Husstørrelse
242 m2
Grundareal
m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Grill og havemøbler

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
1200 m
Afstand til restaurant
6000 m
Afstand til indkøb
450 m
Afstand til golfbane
12000 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 2 værelser med 1 dobbeltseng
 • 5 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV