Fantastisk pool- og aktivitetshus til 18 personer i Bjerregaard

Dette velindrettede sommerhus befinder sig på den jyske vestkyst, som er et meget populært område både blandt vandsportsentusiaster og naturelskere. Sommerhusområdet Bjerregaard ligger på landtangen Holmsland Klit, der afskærer Ringkøbing Fjord fra Vesterhavet. Den spændende havneby Hvide Sande ligger kun 20 km væk og indbyder dermed til spontane udflugter. Andre udflugtsmål i området omfatter Nymindegab, fuglereservatet Tipperne og vikingehavnen Bork.

Luksusferiehuset ligger idyllisk placeret midt i det eventyrlige klitlandskab. Huset ligger tæt på stranden og omfatter et grundstykke på hele 2550 m². Det rummelige og veludstyrede feriehus har god plads til 18 personer. Herudover er det tilladt at medtage op til to husdyr.

Sommerhuset rummer to separate soveafsnit med eget bad. Det ene soveafsnit indeholder et værelse med dobbeltseng og to værelser med to enkeltsenge. Det andet soveafsnit rummer ligeledes et værelse med dobbeltseng samt tre værelser med to enkeltsenge i hvert værelse. De resterende sovepladser befinder sig på hemsen (bedst til børn).

Den store stue er udstyret med et åbent samtalekøkken, der indbyder til fællesspisning, filmaftener og muntre stunder i godt selskab. Feriehusets gæster går bestemt heller ikke sulte i seng, for det moderne og veludstyrede køkken omfatter bl.a. hele to ovne. Det lange spisebord har god plads til alle gæster. Stuen er indrettet med behagelige lænestole og sofaer, der indbyder til afslappende stunder.

Luksushusets hjerte er uden tvivl aktivitetsrummet. Her kan du tage et spil billard eller bevise dine talenter inden for bordtennis og bordfodbold. Fans af elektronisk underholdning kan til gengæld hellige sig feriehusets Playstation 4. Tilskuerne til de mange spil og konkurrencer er der skam også tænkt på, for aktivitetsrummet indeholder også en hyggelig bar.

Husets omfatter også et bade- og wellnessområde, der indbyder til ren afslapning. Indendørspoolen er udstyret med modstrømsanlæg og vandrutsjebane, og er dermed det perfekte tidsfordriv selv på regnvejrsdage. Står der derimod afslapning på programmet, står husets sauna og store spabad klar. I poolområdet er der desuden et ekstra badeværelse med to brusebade.

Det store udendørsområde er ligeledes veludstyret og indbydende. To delvist overdækkede terrasser indbyder til dejlige stunder i det fri. Den største terrasse er sågar udstyret med et udekøkken, der gør det muligt at lave mad sammen under åben himmel. Stole og borde står ligeledes klar på terrasserne.

Selve haven er det perfekte opholdssted for børn. De er nemlig godt underholdt med både sandkasse, gynge og trampolin. Mens både børn og voksne kan se frem til at udfordre hinanden på beachvolleybanen. Dette feriehus garanterer spændende og underholdende feriedage for alle!
Vestjylland

Bjerregård

Luksushus nr. 420
Leje inklusiv tryghedsgaranti (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  135 DKK
 • Rengøring obligatorisk
  1.800 DKK
 • Startpakke
  300 DKK

  Startpakken inderholder:
  3 flasker flydende håndsæbe, 1 flaske opvaskemiddel, 10 opvasketabs, 8 ruller toiletpapir, 3 ruller køkkenrulle, salt og peber, 20 kaffefiltre, 1 rulle affaldsposer, 1 pakke karklude, 2 viskestykker

OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
18
Antal soveværelser
7
Opført/ombygget
2018
Husstørrelse
290 m2
Grundareal
2550 m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Grill og havemøbler
 • Gynge og sandkasse
 • Volleybane
 • Trampolin

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
100 m
Afstand til restaurant
20000 m
Afstand til indkøb
1000 m
Afstand til golfbane
20500 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 2 værelser med 1 dobbeltseng
 • 5 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
DVD
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV