Skønt poolsommerhus med udespa og aktiviteter i ferieparadiset Blåvand

I det hyggelige Blåvand – Vestkystens ultimative feriespot - ligger dette rummelige sommerhus til 18 personer placeret. Udover masser af feriestemning i området, kan huset prale af sin egen poolafdeling, et spændende aktivitetsrum samt plads og rummelighed til, at mange kan holde ferie sammen. \r\nMulighederne for en afslappende ferie med de nærmeste venner eller den store familie er altså mange, og ikke engang aktiviteterne skal I køre efter.

I centrum af sommerhuset finder i det store køkkenalrum, med plads og rummelighed til alle husets gæster. Her er plads til kokke i alle aldre, når middagen skal kokkereres i det velindrettede XL-køkken, hvor ekstra faciliteter er at finde. Efter madlavningen, kan I alle nyde resultatet af kokkenes arbejde ved det lange spisebord i midten af rummet.

Befinder man sig bedre som tilskuer til madlavningen, kan en god bog eller en film nydes i rummets sofagruppe – et hyggeligt spot til afslappende aftener.

Selvom en hyggeaften i husets sofagruppe kan lyde tillokkende, kan timerne også bruges i sommerhusets poolrum. Her finder I den forfriskende pool med dertilhørende vandrutsjebane, hvor en svømmetur kan snuppes uanset vejr og årstid. Et sikkert hit hos særligt de yngre gæster!

Lyder afslapning og wellness mere som noget for dig, finder I også både en spa samt sauna i dette rum. Her kan man geare helt ned og lade kroppen blive varmet igennem.

Er vejret til det, er der fra husets køkkenalrum direkte udgang til sommerhusets lækre terrasse. Her finder I god spiseplads og mulighed for at tilberede måltider på sommerhusets gasgrill. Mens der grilles, kan børnene lege i legetårnet eller tage en tur på den nedgravede trampolin.

På denne terrasse finder I udover spiseplads og grill, endnu flere tegn på ”wellness”. I den ene ende af terrassen, kan et dyp i sommerhusets udespa nemlig nydes. Med sol eller varme i vejret, kan man tillige nyde en forfriskning i det hyggelige loungeområde, som sammen med udespaen er placeret bag et læhegn.

I snakken om aktiviteter og hyggelige spots, må vi ikke glemme husets store indendørs aktivitetsrum. Her kan spillysten blive stillet med en dyst i enten bordtennis, bordfodbold, dart eller billard. Derudover findes i rummet en bar, hvorfra man kan agere tilskuer til de spillende, mens tørsten slukkes.

Når trætheden melder sin ankomst, kan nattesøvnen tages i et af sommerhusets syv dobbeltværelser. Soveværelserne er fordelt på to soveafdelinger, hvor I finder tilhørende badeværelse i begge ender af huset. De sidste sovepladser finder i på hemsen, hvor der er plads til op til 4 sovende gæster.
Vestjylland

Blåvand

Luksushus nr. 498
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  135,00 DKK
 • Rengøring obligatorisk
  2.000,00 DKK
OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
18
Antal soveværelser
7
Opført/ombygget
2021
Husstørrelse
242 m2
Grundareal
2449 m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Spabad
 • Grill og havemøbler
 • Gynge og sandkasse
 • Legetårn til børn
 • Trampolin
 • Stik til el-bil

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
1900 m
Afstand til restaurant
450 m
Afstand til indkøb
800 m
Afstand til golfbane
6000 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 2 værelser med 1 dobbeltseng
 • 5 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV