Sommerhus med udespa idyllisk klitlandskab mellem strand og by i Henne Strand

Kun 750 meter fra Vesterhavet og godt placeret i feriebyen Henne Strand, finder I dette skønne stråtækte feriehus med plads til 14 personer. Huset kan udover sin perfekte placering prale af lækker indretning, et væld af aktiviteter samt masser af rummelighed både indendørs og ude på de store terrasser. Her er perfekte rammer til familieferien eller turen med vennerne – og et feriespot tillige dette, skal man lede længe efter.

Huset danner med den stilfulde indretning og mange aktiviteter gode rammer for både sjov og afslapning. En kort gåtur ad stierne i klitterne til vandet eller til byen i Henne er udendørs aktiviteter i området, som emmer af ferie-stemning. De store fredede arealer ved Lyngbo Hede ligger få meter fra huset, og danner også ramme for mange hyggelige ture. På cyklen kan naturreservatet Filsø nås, og lidt længere væk finder de historiskinteresserede det flotte og spændende Tirpitz Museum.

De udendørs aktiviteter findes tillige på sommerhusets egen matrikel. Her finder i to store terrasser med plads til hygge, spisning og masser afslapning i det (forhåbentligt) gode sommervejr. På de to terrasser kan maden nydes til lyden af vandet, måltiderne tilberedes på grill og børnene kan lege skjul i det hyggelige klitlandskab omkring huset.

Den største terrasse ligger med udgang fra både stue, køkken samt det største af i alt to badeværelser. Altså omfavner terrassen det meste af den ene vestvendte langside på huset, og her er flere hyggespots at finde. Et af de vigtigste hyggespots på terrassen er det varme udespa, hvor en lun dukkert kan tages i den friske luft. Efterfølgende kan et koldt skyl tages under sommerhusets udebruser, som særligt er god på varmere dage.

I forlængelse af disse udendørs faciliteter, finder I en indendørs sauna på husets største badeværelse. Her kan I hoppe direkte ind i varmen, efter en tur i udespaen eller et skyl under udebruseren.

Mens badetøjet hænger til tørre, kan spillysten stilles i husets aktivitetsrum. Her kan I snuppe et spil billard eller bordtennis på det kombinerede bord eller tage en dyst på PlayStation 4 (spil skal selv medbringes). Fra dette aktivitetsrum finder I ydermere direkte udgang til en af sommerhusets to terrasser.

Når maven begynder at rumle, kan sulten stilles i sommerhusets velindrettede køkken. Her finder I god plads til, at flere kan samles om madlavningen og efterfølgende nyde resultatet sammen, ved det lange spisebord i midten af rummet. Køkkenet er tillige indrettet med en alkove, hvor børn og voksne kan slappe af til lyden af aktiviteten fra madlavningen. I forlængelse af køkkenet finder I tillige sommerhusets store stue. Her kan aftenen nydes i komfortable møbler - måske til en god film i fjernsynet.

Efter en lang dag med masser aktiviteter kan den gode nattesøvn tages i et af sommerhusets 5 dobbeltværelser. De sidste 4 sovepladser findes på sommerhusets hems, hvor særligt de yngre gæster nyder at overnatte.
Vestjylland

Henne strand

Luksushus nr. 518
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  135,00 DKK
 • Rengøring obligatorisk
  1.500,00 DKK
OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
14
Antal soveværelser
5
Opført/ombygget
2021
Husstørrelse
159 m2
Grundareal
1643 m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Udebruser
 • Spabad

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
750 m
Afstand til restaurant
1000 m
Afstand til indkøb
1200 m
Afstand til golfbane
2900 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 2 værelser med 1 dobbeltseng
 • 3 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV