Flot sommerhus med pool ved Houstrup Strand

Dette sommerhus er lyst og indbydende til ferie både sommer og vinter. Sommerhuset ligger ved Houstrup Strand – et skønt område ved det brusende og smukke Vesterhav.

Her er plads til 18 personer, som kan holde ferie under samme tag. Sommerhuset egner sig nemlig godt til mange mennesker, fordi det er inddelt i forskellige opholdsrum, hvor der er rigeligt med plads til fysisk udfoldelse. F.eks. i det store aktivitetsrum, som har forskellige former for spil: billard, bordtennis, dart og bordfodbold. Det er også muligt at spille PlayStation 4 og se film fra sofagruppen i hjørnet (husk spil og film). Aktivitetsrummet har sågar også en bar med køleskab, hvorfra der kan serveres kolde forfriskninger til de spillende.

I det store poolrum er der også mulighed for både afslapning og motion. Her er nemlig en 18 m2 stor swimmingpool med vandrutsjebane og romersk trappe. Det boblende spabad kan give jer den fulde spaoplevelse, mens saunaen kan varme jer helt igennem på kolde dage.

Midt i sommerhuset er det store opholdsrum. Her er høj til loftet og plads til at samle alle mand. Køkkenet er veludstyret med 2 opvaskemaskiner og ovne, så madlavning til mange mennesker bliver lettere.

Poolhuset har 7 soveværelser med to enkeltsenge, som enten kan skubbes sammen til en dobbeltseng eller skubbes fra hinanden efter behov. De resterende sovepladser befinder sig på hemsen, som er populær blandt børn og unge. Sommerhuset har 3 badeværelser.

På terrassen er der selvfølgelig havemøbler, så I kan nyde godt vejr. Terrassen er delvist overdækket, så I også kan krybe i skygge eller i ly – afhængigt af det lunefulde danske vejr. Også her finder I sommerhusets grill. I haven er der trampolin til børnene.
Vestjylland

Houstrup Strand

Luksushus nr. 475
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  135,00 DKK
 • Rengøring obligatorisk
  1.800,00 DKK
OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
18
Antal soveværelser
7
Opført/ombygget
2020
Husstørrelse
242 m2
Grundareal
1652 m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Grill og havemøbler
 • Gynge og sandkasse
 • Trampolin

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
4000 m
Afstand til restaurant
2200 m
Afstand til indkøb
750 m
Afstand til golfbane
15000 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 2 værelser med 1 dobbeltseng
 • 5 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV