18-personers sommerhus med aktiviteter for hele familien

Ved Houstrup strand – ikke langt fra ferieparadiset Blåvand - ligger dette rummelige 18 personers sommerhus med aktiviteter for alle aldre. Blot en kort gåtur fra sommerhuset ligger det brusende vesterhav – og indendørs er vandaktiviteterne ligeledes i orden. Uanset vejret, kan I altså vide jer sikre på, at ferierammerne er i top.

Ferie er for mange lig med grin, hygge og leg. Dette er der rig mulighed for at opnå i sommerhusets hyggelige aktivitetsrum, hvor både bordtennis, bordfodbold, billard og dart er muligt at duellere i. Efter de vilde dueller, kan en kølig forfriskning nydes i afdelingens bar – ellers, kan I slappe af med en god bog eller film i rummets sofagruppe.

Grin og latter fortsætter i sommerhusets svømme- og wellness afdeling, hvor den store swimmingpool er klar til at hoppe i ved ankomst. Desuden er swimmingpoolen udstyret med en romersk trappe og en vandrutsjebane – ting, som plejer at være et sandt hit blandt børnene. Er man mere til afslapning og wellness, er dette også at finde i afdelingens boblende spabad eller i den lune sauna.

Sommerhuset er udstyret med sovepladser til 18 gæster, som fordeler sig på 7 dobbeltværelser og en hems med fire sovepladser, hvor især de yngre gæster er påtænkt som de overnattende gæster. Værelserne fordeler sig på 2 soveafdelinger, som hvert har eget toilet. Altså er indretningen oplagt til at samle flere familier eller mødes på tværs af vennegruppen.

Sommerhusets gode plads, viser sig ligeledes i det store køkkenalrum – det ultimative sted for en god feriemiddag. Køkkenet er udstyret med to ovne, et ekstra stort komfur, to opvaskemaskiner, to håndvaske og godt med køle/fryseplads, hvilket gør tjansen som kok meget mere overskuelig. Foran det store XL-køkken finder I husets lange spisebord, hvor alle husets gæster kan samles for at spise. Tager du ikke del i madlavningen, er der rig mulighed for at slappe af i køkkenets hyggelige sofagruppe og nyde varmen fra brændeovnen.

Fra køkkenalrummet er der direkte udgang til sommerhusets delvist overdækkede terrasse. Her kan du tillige nyde et dejligt måltid, grille maden på husets grill eller lade børnene lege på gyngen eller trampolinen i haven.

Bemærk venligst, de viste billeder er demo-billeder, da huset er under opførelse, så det færdige hus kan afvige fra demobillederne.
Vestjylland

Houstrup Strand

Luksushus nr. 536
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  135,00 DKK
 • Rengøring obligatorisk
  1.800,00 DKK
OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
18
Antal soveværelser
7
Opført/ombygget
2022
Husstørrelse
242 m2
Grundareal
1612 m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

Udendørs faciliteter

 • Grill og havemøbler
 • Gynge og sandkasse
 • Trampolin
 • Stik til el-bil

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr tilladt (2 husdyr)
 • Husdyr tilladt

  I kan tage op til to husdyr med, uden det koster ekstra.

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
4000 m
Afstand til restaurant
2200 m
Afstand til indkøb
750 m
Afstand til golfbane
15000 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 2 værelser med 1 dobbeltseng
 • 5 værelser med 2 enkeltsenge
 • 1 hems med 4 madrasser - bedst til børn

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV