Feriehus mellem strand og by med swimmingpool, aktivitetsrum, udendørs spa og sauna

I Nr. Lyngvig mellem de hyggelige feriebyer Hvide Sande og Søndervig og godt placeret nær stranden, finder I dette skønne nye feriehus med plads til 8 personer. Huset indbyder med sine lækre faciliteter til familieferie. Her er alt hvad hjertet begærer – uanset om man er til aktivitet eller afslapning.

Huset danner med den stilfulde indretning og lækre detaljer den perfekte ramme for en uforglemmelig ferie i fantastiske omgivelser. Nyd gåturen over den lyngklædte hede til det nærliggende Vesterhav med klitter og strand. Eller overvej om cykelturen skal gå til Søndervig eller Hvide Sande på stien, der går på heden mellem huset og stranden.

Uanset vejret kan I nyde en svømmetur i husets lækre pool med svømmetræner. Fra pool-rummet er der direkte adgang til den store vestvendte terrasse med spa og sauna med kig til Lyngvig Fyr og klitterne. Med den private udendørs wellnessafdeling kan I se frem til en afslappende oplevelse for krop og sjæl. Måske er det under stjernernes skær på en klar og kølig aften. På terrassen finder I også det hyggelige loungeområde, hvor varmere aftener kan nydes i lækre møbler under overdækket tag – måske med et køligt glas vin fra vinkøleskabet.

I centrum af huset finder I det store køkkenalrum, husets hjerte, med plads til hyggeligt samvær for alle husets gæster. Lækre middage kan fremtrylles i det velindrettede køkken, hvorefter resultatet kan nydes ved det lange spisebord eller på en husets to store terrasser. I kan også vælge at tilberede maden på husets grill på den østvendte terrasse. Skal det mon være frisk fisk fra lokalområdet? På den østvendte terrasse finder I også spisemuligheder og plads til at hygge sammen. Med de to terrasser gives der mulighed for at finde solspots på alle tider af dagen.

Bliver det for køligt på terrassen, kan I rykke ind i den hyggelige stue, der ligger i tilknytning til køkkenalrummet. Her kan aftenen nydes i komfortable møbler med brændeovnens hyggelige buldren og måske en god film i fjernsynet. Er der energi tilbage, kan I slå jer løs i aktivitetsrummet, der inviterer de konkurrencelystne på en masse gode timer og drabelige spilledyster.

Når trætheden melder sig, er det tid til at gå til ro i et af sommerhusets fire stemningsfulde dobbeltværelser.

Soveværelserne er fordelt på to soveafdelinger med et lækkert badeværelse til hver afdeling. Opdelingen giver plads til at tilfredsstille både de morgenfriske og natteravnene.

Kort sagt er der masser af muligheder for gode oplevelser i denne perle af et feriehus.
Vestjylland

Hvide Sande

Luksushus nr. 510
Leje eksklusiv rengøring (per uge)

Mulighed for:

 • Sengelinned pr. sæt
  135,00 DKK
 • Rengøring obligatorisk
  1.600,00 DKK
OBS! Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din booking.

Fakta

I alle vores huse finder I naturligvis mindst 1:
Højstol - Babyseng (uden madras) - Vaskemaskine -Tørretumbler - Kaffemaskine - Elkedel - Opvaskemaskine - Mikroovn - Fryser - Brødrister - Støvsuger - Stereoanlæg - Fjernsyn - Parabol/kabel TV
Antal personer
8
Antal soveværelser
4
Opført/ombygget
2021
Husstørrelse
180 m2
Grundareal
1205 m2

Faciliteter

Indendørs faciliteter

 • Saltvandspool
 • Pool
 • Pool

  Poolen er altid mellem 26 og 29 grader og den er klar til brug , når I ankommer.

 • Bordtennis
 • Billard
 • Spillekonsol
 • Internet

Udendørs faciliteter

 • Sauna
 • Spabad
 • Grill og havemøbler

Koncepter

 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper
 • Udlejes ikke til ungdomsgrupper

  Er i hovedsageligt under 25 år, vil I blive betragtet som en ungdomsgruppe.

 • Ikke-ryger hus
 • Husdyr ikke tilladt

Afstande

Alle afstande er angivet i fugleflugtslinje. Der tages forbehold for varierende åbningstider og eventuel sæsonlukning hos lokale indkøbsmuligheder og spisesteder.
Afstand til strand
750 m
Afstand til restaurant
500 m
Afstand til indkøb
4600 m
Afstand til golfbane
10000 m

Værelsesfordeling

Sengefordelingen er vejledende, da der som regel er tale om boksmadrasser, som kan skubbes fra hinanden og sættes sammen.

 • 4 værelser med 1 dobbeltseng

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV