Luksussommerhuse i Sønderjylland

LUKSUSSOMMERHUSE I SØNDERJYLLAND

Sommerhusudlejning i Sønderjylland

Sønderjylland er et fantastisk sted at holde ferie. Og derfor tilbyder vi sommerhusudlejning i flere egne af Sønderjylland.

Holder du ferie i et af vores sønderjyske sommerhuse, kan du blandt andet opleve de store landskaber af grønne marker og dale. Du kan være vidne til det karakteristiske tidevand ved Vadehavet. Eller smutte en tur over den dansk-tyske grænse. Du kan også pakke bilen og køre et smut til Legoland, hvor dig og familien kan prøve vilde forlystelser og bygge med lego-klodser dagen lang. 

På en sommerhustur i Sønderjylland kan du også komme helt tæt på danmarkshistorien. Der er ikke langt til den gamle kongeby, Kolding. Danmarks ældste by, Ribe. Eller til Gråsten, hvor den kongelige familie hvert år holder sommerferie. 

Luksussommerhuse på Rømø, Fanø, Kegnæs og Nordborg

I Sønderjylland tilbyder vi sommerhusudlejning på fire fantastiske feriesteder, nemlig Rømø, Fanø, Kegnæs og Nordborg.

Rømø og Fanø ligger midt i Vadehavet. Og lejer du et sommerhus her, kommer du helt tæt på ét af de vigtigste vådområder i verden. Du møder et spektakulært dyreliv, lavvandede havområder og evig forandring forårsaget af tidevandet. Med et luksussommerhus på enten Rømø eller Fanø får du også fornøjelsen af de kilometerlange badestrande og de mange aktiviteter som museer, surfing, ridning og minigolf.

Derudover tilbyder vi sommerhusudlejning på Kegnæs, som er en halvø nær Sønderborg. Fra vores luksussommerhuse på Kegnæs ikke er langt til børnevenlige strande. Og du har kort til smukke seværdigheder som Sankt Johannes Kirke i Sønderby og den naturlige dæmning, der forbinder halvøen til Als.

Du kan også vælge at besøge et af vores sommerhuse i Nordborg på Als. Her får du adgang til strande med gode windsurfing forhold. Og der er kun en times kørsel til den dansk-tyske grænse.

Kort sagt: Et luksussommerhus i Sønderjylland er et godt udgangspunkt for en på opleveren.

Se mere om områderne i Sønderjylland og vores sommerhuse

Vi tilbyder sommerhusudlejning i Sønderjylland i følgende sommerhusområder: