Sommerferie i luksussommerhus

Selvom det lige nu er koldt og vådt, så er det altså nu du skal slå til, hvis sommerferien i år skal holdes i Danmark med garanti for badevejr. Lej et luksussommerhus med pool, spa, sauna og stort aktivitetsrum, så behøver du ikke kigge på vejrudsigten inden I skal afsted.
Ferietid?

Uanset om I holder tidlig sommerferie eller er på jagt efter et sommerhus i højsæsonen har vi mange muligheder i hele Danmark. Find de ledige sommerhuse i din ferieuge lige her. 

Find sommerhus i uge 26              Find sommerhus i uge 27             Find sommerhus i uge 28

 

Find sommerhus i uge 29              Find sommerhus i uge 30             Find sommerhus i uge 31

 

Er du i tvivl om hvor i Danmark ferien skal gå hen i år?

Så tag vores sommertest og find den perfekte feriedestination til din familie eller venneflok.

 

 

Luksushuse.dk har over 300 store poolsommerhuse til udlejning. Sommerhusene er fordelt i hele Danmark, Sverige og Nordtyskland, og har plads til 12 – 30 personer.

Sommerhusene ligger alle i fantastiske sommerhusområder tæt på vandet, så uanset om du er til pool eller strand så er sommerferie i luksussommerhus det oplagte valg.

Skal I flere familier afsted på ferie sammen, så er et luksussommerhus perfekt!. Her har I altid flere soveafdelinger med badeværelse og alle har mulighed for at hygge sig sammen eller hver for sig.

I aktivitetsrummet kan I spille bordtennis, billard og bordfordbold og nyde en sommerdrink i den lille bar. I poolrummet kan I være sammen selvom børnene vil I poolen og de voksne mere er til afslapning i spabadet.