Sommerferie i luksussommerhus

Foråret er her, og det er ved at være sidste chance for at finde et sommerhus til sommerferien. Lej et luksussommerhus med pool, spa, sauna og stort aktivitetsrum, så behøver du ikke kigge på vejrudsigten, inden I skal afsted.

Ferietid?

Uanset om I holder tidlig sommerferie eller er på jagt efter et sommerhus i højsæsonen, har vi mange muligheder i hele Danmark. Find de ledige sommerhuse i din ferieuge lige her. 

Find sommerhus i uge 26              Find sommerhus i uge 27             Find sommerhus i uge 28

 

Find sommerhus i uge 29              Find sommerhus i uge 30             Find sommerhus i uge 31

 

 

 

 

Luksushuse.dk har over 300 store poolsommerhuse til udlejning. Sommerhusene er fordelt i hele Danmark, Sverige og Nordtyskland, og har plads til 12 – 30 personer.

Sommerhusene ligger alle i fantastiske sommerhusområder tæt på vandet, så uanset om du er til pool eller strand så er sommerferie i luksussommerhus det oplagte valg.

Skal I flere familier afsted på ferie sammen, så er et luksussommerhus perfekt!. Her har I altid flere soveafdelinger med badeværelse og alle har mulighed for at hygge sig sammen eller hver for sig.

I aktivitetsrummet kan I spille bordtennis, billard og bordfordbold og nyde en sommerdrink i den lille bar. I poolrummet kan I være sammen selvom børnene vil I poolen og de voksne mere er til afslapning i spabadet.