Poolhuse til 26 personer

Luksus sommerhus med 8-10 værelser

Denne sommerhustype er et godt valg, hvis I er flere familier afsted og ønsker masser af plads at boltre jer på for både børn og voksne.

I de fleste af vores luksus sommerhuse til 26 personer er der hele to aktivitetsrum med diverse aktiviteter som billard, dart og bordtennis. Flere af sommerhusene kan desuden byde på bordfodbold, airhockey, Playstation 2/3 og Wii.  

Når I lejer et af vores luksus sommerhuse med plads til 26 personer behøver I ikke være nervøse for dårligt vejr. Der er nemlig både swimmingpool, spa og sauna. Så selv på regnvejrsdage kommer I ikke til at kede jer.

Et sommerhus med plads til 26 personer kræver ikke kun sovepladser nok, men også at resten af husets faciliteter passer til et så stort antal mennesker. Udover 8-10 soveværelser indeholder sommerhusene en hems med 4-6 sovepladser og 3-4 badeværelser.

Derudover er luksus sommerhusene udstyret med et stort fællesareal med stue og køkken, hvor alle kan samles ved et langbord. Det er et godt udgangspunkt for gode og glade stunder mellem venner og familie.  

Start søgningen efter drømmehuset til jeres ophold her

Vores huse indeholder minimum 1

Højstol
Babyseng
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Elkedel
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Brødrister
Støvsuger
DVD
Stereoanlæg
Fjernsyn
Parabol/kabel TV

Sydfyn

Luksushus nr. 415
Antal personer
26
Antal soveværelser
10
Husstørrelse
400 m2
Grundareal
2800 m2
Lejepris fra /uge
11.550DKK