Sommerhusudlejning

Store sommerhuse med plads til hele familien

Vi udlejer luksussommerhuse med plads til mange. Herunder kan du se vore udvalg af sommerhuse med plads til 14-30 personer.

De største af sommerhusene er indrettet med separate soveafdelinger med 2-3 soveværelser.  Alle sommerhusene har et stort køkken alrum med god plads til alle.

Luksushuse med god plads til leg og afslapning

I vores sommerhuse er der god plads til hele familien. Familiens mindste kan boldtre sig i aktivitetsrummet, mens familiens ældste slapper af i stuens hyggelige sofagrupper.

I alle huse finder du masser af underholdning for både store og små. For eksempel pool, spa, sauna, billard, spillekonsoller, bordfodbold, bordtennis og meget, meget mere.

Derudover er der altid masser af plads udenfor i form af en stor græsplæne, stor terrasse med grill samt diverse legeaktiviteter. Alle vores sommerhuse er placeret i naturskønne områder i Danmark, Tyskland og Sverige.  

Sommerhusudlejning i Danmark, Nordtyskland og Sverige

Sommerhusferie er for mange indbegrebet af den perfekte ferie og associeres med mange gode minder. Hos Luksushuse.dk tilbyder vi sommerhusudlejning i Danmark, Tyskland og Sverige. 
Husene, vi udlejer, er luksussommerhuse, hvor der er plads til alle – også de firbenende. Vi stræber altid efter at give jer den bedste sommerhusoplevelse i de bedste omgivelser når i skal på ferie i sommerhus.

Alle sommerhusene er udstyret med et stort aktivitetsrum, hvor I blandt andet kan dyste i billard, bordtennis, bordfodbold og på spillekonsoller. Trænger I til en dukkert, blive koblet helt af eller varmet godt igennem? Så har alle sommerhusene enten et poolområde eller et spaområde. Herunder kan I læse mere om, hvad Luksushuse.dk kan tilbyde og se vores udvalg af sommerhuse i Danmark.

Sommerhusudlejning uanset årstiden

Vi tilbyder udlejning af sommerhuse i Danmark, Nordtyskland og Sverige uanset årstiden. Sommeren er højsæson for leje af sommerhuse, men det er med at være i god tid med sin bestilling, da de populære sommerferieuger ryger hurtigt. Så skynd jer at søg her og book et sommerhus.

Hos Luksushuse.dk tilbyder vi sommerhusudlejning i Danmark året rundt, så uanset hvad jeres favorit årstid er, finder vi et hus, der passer til netop jeres behov og ønsker. Sommerhuse og ferieboliger er nemlig ikke længere begrænset til sommerhalvåret.

Sommerhushygge i efteråret og om vinteren er mindst lige så hyggeligt som at være der i de varmere måneder. Det er en perfekt mulighed for at hygge indendørs med de mange aktiviteter, som vores ferieboliger tilbyder.

Skulle vejret ikke tillade en dukkert i de nærtliggende farvande, så bare rolig – sommerhusene har nemlig altid badegaranti.

Vinterhygge = gang i brændeovnen. Mange af sommerhusene har en brændeovn. Brændeovnen er placeret i husets mest centrale rum – nemlig stuen. Her er der plads til alle i sofaen foran brændeovnens skær – det er hygge i verdensklasse.

Er der noget bedre end en rask gåtur om vinteren i Danmark, hvor man får farve i kinderne og bliver frisket op af den kolde luft, og så komme hjem til en optændt brændeovn eller varm sauna? Nej, det synes vi ikke. Det er opskriften på den ultimative sommerhusferie i vinterperioden.

Udlejning af sommerhuse med god plads - leje af sommerhus Lej stort sommerhus med plads til mange gæster

Sommerhuse med plads til jer alle

Hos Luksushuse.dk har vi specialiseret os i at udleje store sommerhuse med plads til op til 30 personer, dem finder du her.

Så uanset om I er i sommerhus med familien eller vennerne, så er der med garanti et væld af aktiviteter for både børn og voksne. Sommerhusene byder på et stort aktivitetsrum med mulighed for at spille bordtennis, billard, dart og i nogle huse også bordfodbold.

Sommerhusene har rig mulighed for, at alle kan samles i det hyggelige opholdsrum. Er vejret til det, hører der en stor terrasse til huset, hvor I kan grille, mens børnene spiller fodbold, leger i sandkassen eller gynger.

Ved at i lejer et stort sommerhus gennem Luksushuse.dk garanterer vi, at der er plads til alle, og ingen kommer til at kede sig i sin ferie.

Store sommerhuse med pool og spaområde

Privat pool? Det er altid et stort hit hos børnene og selvfølgelig også hos resten af familien Danmark. Det betyder, at der altid er badegaranti – uanset vejret. Hovedparten af de store danske sommerhuse er udstyret med pool, som altid har en behagelig temperatur.

Dette er ideelt ved feriehusudlejning udenfor sommersæsonen, hvor vejret kan være koldt, blæsende og gråt. Det er dog også et hit om sommeren, hvis den danske sommer skulle vise sig at være våd og kølig.

I de større danske sommerhuse med pool er der et minibadeland, vandrutsjebane og som oftest også et modstrømsanlæg. Sommerhuse med eget badeland er perfekt til, at både store og små legebørn kan boltre sig og få brændt en masse krudt af.

Når I lejer et stort sommerhus, er der desuden både spabad og sauna.

Sommerhusene har et lækkert spaområde, hvor I kan hoppe i det varme spabad og koble helt fra hverdagen. Er det koldt og gråt udenfor eller siler regnen ned? Så tænd for saunaen og mærk, hvordan I lige så stille bliver varmet godt igennem. I poolområdet kan I rigtig få slappet af med masser af wellness i jeres ferie.

Lej sommerhuse i Danmark

Danmark er et fantastisk ferieland til ferie i sommerhus. Trods sin lille størrelse, er der et stort udvalg af sommerhuse i hele danmark, og mange forskellige typer natur og ikke mindst mange forskellige arrangementer og seværdigheder.

Skal der fart over feltet, så har Danmark utroligt mange forlystelsesparker til både store og små. Heriblandt Legoland, Fårup Sommerland, Djurs Sommerland og Sommerland Sjælland, som er sjov for hele familien.

Danmark byder også på et væld af seværdigheder. I kan blandt andet besøge et utal af spændende museer, zoologiske haver eller flotte, gamle og historiske slotte.

Den danske natur er noget ganske særligt. Vi tilbyder ferieboliger i nogle af de mest naturskønne områder i Danmark. Hold ferie nær det brusende og vilde Vesterhav eller det mere rolige hav på Østkysten.

Det danske land byder på noget ganske særligt, så uanset hvor jeres næste sommerhusferie går hen, har området noget unikt at byde på. Hos Luksushuse.dk tilbyder vi sommerhusudlejning i Danmark i/på:

Feriehusudlejning i Nordjylland - find sommerhus til leje herSommerhuse til leje i det naturskønne Nordjylland

Sommerhusudlejning i Nordjylland

Går næste ferie i sommerhus til Nordjylland, så tilbyder Luksushuse.dk sommerhusudlejning i fire forskellige nordjyske områder. 

Skal I til Nordjylland og nyde friheden, kan I glæde jer til at opleve den nordjyske natur, den er nemlig noget ganske særligt. Besøg blandt andet Grenen i Skagen, hvor I kan opleve to have, der mødes. Nordjylland huser også den danske ørken – nemlig Rubjerg Knude – som er et pragteksemplar på naturens alsidighed.

Lej et af vores sommerhuse i Nordjylland, og oplev nogle af Danmarks bedste strande og et utal af spændende museer samt Nordens bedste forlystelsespark – Fårup Sommerland.

Læs mere om de fire nordjyske destinationer, hvor vi tilbyder leje af sommerhuse.

Sommerhus leje i VestjyllandOplev de vilde strande ved Vestkysten

Sommerhusudlejning i Vestjylland

Den stive vestenvind og det vilde Vesterhav er kendt over hele Danmark. Vi tilbyder sommerhusudleje langs hele den jyske vestkyst, med strand tæt på.

Lejer I et af sommerhusene i Vestjylland, er der et utal af aktiviteter og seværdigheder, I kan opleve. Vestenvinden er ideel til at dyrke vandsport, såsom forskellige typer af surfing bl.a. kitsurfing.

Sommerhusområderne, hvor vi tilbyder leje af sommerhuse i Vestjylland, er beliggende i den dejlige og skønne vindblæste natur.

Udforsk områderne med sommerhusudlejning i Vestjylland.

Sommerhusudlejning ved Fjellerup Strand på Djurs i ØstjyllandSommerhus ved nogle af Danmarks bedste strande

Sommerhus udlejning i Østjylland

Når I lejer et stort sommerhus i Østjylland, er I tæt på både storbyer og storslået natur. Århus’ pulserende byliv som har alt, hvad hjertet begærer, finder i blot en kort køretur væk.

Den østjyske natur byder på alt fra skove til heder og søer til kyst og strand & hav. Kør til Djursland i jeres ferie og besøg skønne Ebeltoft, hvor de har specialiseret sig i bl.a. glaskunst og lækre fisk. 

Hos Luksushuse.dk tilbyder vi sommerhusudlejning fem steder i Østjylland. Vi har samlet alle de dejlige og skønne områder, så du nemt kan danne dig et overblik over destinationerne.

Udlejning af sommerhuse ved Ejsingholm ved Limfjorden - lej sommerhus herLimfjorden byder på mange perler til ferien

Lej sommerhus ved Limfjorden

Limfjorden har mange perler, og når I lejer et sommerhus ved Limfjorden, kommer I til at være tæt på dem alle. Besøg Nationalpark Thy eller sejl en tur på fjorden og langs sand og strand.

I har også mulighed for at dykke ned under havoverfladen og opleve skibsvrag, stenrev og meget mere. Når I holder fri ved Limfjorden, er der oplevelser for både unge og ældre.

Limfjordsområdet er bestemt et besøg værd. Læs mere om områderne, hvor vi tilbyder sommerhusudlejning.

Sommerhuse til leje på Rømø i SydjyllandLej sommerhus tæt ved den skønne strand på Rømø

Udlejning af sommerhuse i Sydjylland/Sønderjylland

Skal i på ferie i sommerhus? Lej lækre sommerhuse i det dejlige Sydjylland. Her finder I et utal af spændende oplevelser og imponerende natur i Danmark. De to vadehavsøer Fanø og Rømø byder på natur ud over det sædvanlige og er ideelle til børnefamilier med bl.a. børnevenlige strande.

I kan også besøge Esbjerg, som med sin historie som fiskerby bestemt er et besøg værd.

Vil I læse mere, om hvor vi tilbyder sommerhusudlejning i Sydjylland?

Udlejning af sommerhuse på Fyn og LangelandUdlejning af sommerhuse på Fyn og Langeland

Sommerhuse på Fyn og Langeland

Det siges ofte, at Fyn er fin, og det er der noget om. Fyn har et utal af spændende attraktioner – ikke mindst H.C. Andersens hus i Odense. Men den fynske natur er også ideel til et afslappende sommerhusophold.

Med sine lange børnevenlige strande og smukke, lidt flade landskaber ligger det op til lange gåture eller cykelture i ro og mag.

Er I nysgerrige på, i hvilke områder vi tilbyder sommerhusudlejning på Fyn og Langeland, så har vi samlet dem til jer.

Sommerhusudlejning ved den danske Riviera i NordsjællandOplev den danske riviera i Nordsjælland

Sommerhusudlejning på Nordsjælland

Nordsjælland bliver kaldt ”den danske riviera” og når I lejer et sommerhus her, får I bl.a. UNESCO-beskyttet natur, charmerende havnebyer og lækre strande.

Nordsjælland har med sin korte afstand til Københavns mange kulturelle oplevelser og er derfor et yderst attraktivt område at holde ferie i for både store og små.

Luksushuse.dk tilbyder sommerhusudlejning flere forskellige steder på Nordsjælland.

Sommerhus udlejning på Lolland, Falster og MønHold ferie på Lolland, Falster og Møn

Sommerhuse på Lolland, Falster og Møn

Sydhavsøerne har i mange år været populære feriedestinationer, og selvfølgelig tilbyder vi sommerhusudlejning her. Der hersker en sydeuropæisk atmosfære på øerne, og I har rig mulighed for at koble helt af fra hverdagens stress.

Gå f.eks. en lang tur langs Møns Klint, eller besøg Danmarks største træterrasse i Marielyst.

Vi tilbyder sommerhuse i fem forskellige områder på Lolland, Falster og Møn.

Sommerhusudlejning Bornholm - se sommerhuse til leje på BornholmHold unik sommerhusferie på Bornholm

Sommerhusudlejning på Bornholm

Solskinsøen, Klippeøen eller Østersøens Perle – uanset hvad I kalder Bornholm, er der én ting alle kan blive enige om – naturen på Bornholm er helt speciel, og en perfekt destination til jeres ferie.

Bornholm er fyldt med aktiviteter og attraktioner for hele familien. Besøg blandt andet de famøse rundkirker, et af de mange silderøgerier eller den gamle middelalderborg Hammershus.

Derudover byder bornholm på masser af strand. Der er i alt 14 stykker strand på bornholmalt fra, arnager strandsom ligger lige ved lufthavnen, til dueodde strand som har det mest lækre hvide og fin kornet sand.

Her kan du læse mere om, hvor Luksushuse.dk tilbyder sommerhusudlejning på Bornholm.

Sommerhusudlejning i Olpenitz i det nordlige TysklandLej sommerhus i Olpenitz i det nordlige Tyskland.

Udlejning af sommerhuse i Olpenitz, Tyskland

Olpenitz er et lækkert område lige ud til Østersøen, som vil danne rammerne for en sjov og skøn ferie.

Der er mange spændende aktiviteter i området, men også i den nærliggende by Kappeln venter der spændende oplevelser for hele familien.

Sommerhusene i Olpenitz ligger tæt på Østersøens flotte og børnevenlige badestrande.

Er I interesseret i at læse mere om området i Tyskland?

Sommerhusudlejning på øen Øland i SverigeDen svenske ø Øland er en naturperle til ferien

Leje af sommerhus på Øland i Sverige

Sverige er en fantastisk feriedestination og byder på mange flotte naturperler. Én af disse er øen Øland, hvor vi udlejer store og hyggelige sommerhuse.

Ølands natur er unik og der er alt lige fra klippegrunde til skove til åbne vider, men ikke mindst er der kilometer lange sandstrande. Tag på udflugt til Ølands Djur & Nöjespark, som både indeholder dyrepark, tivoli, cirkus og Eventyrbad.

Her kan I læse mere om området på Øland.

 

Lej et stort sommerhus til festen

Uanset om I skal holde ferie i sommerhus eller fest, så har vi det rette hus til anledningen. I de største huse vi udlejer, er der plads til 30 overnattende gæster. Men det er ikke det eneste, som er vigtigt, når man holder fest.

Det er selvfølgelig også vigtigt, at I alle kan sidde sammen og spise.
De store huse har det, vi kalder et XL-køkken, det betyder, at der er to ovne, to komfurer, to køleskabe og to opvaskemaskiner. Et XL-køkken gør det til en leg at lave mad til mange mennesker.

Til en god fest hører også en bar. I flere af sommerhusene er der en bar med tilhørende køleskab, så der kan mikses drinks og serveres kolde drikkevarer til gæsterne.
 

Sommerhuse til weekendudlejning

Trænger I til en weekend ferie i ro og mag? Fra november til påske tilbyder vi også sommerhusleje på weekendbasis. Et weekendophold er ideelt for jer, der trænger til en pause fra hverdagen.
 

Sommerhusudlejning hos Luksushuse.dk

Vi har siden vores start i 2003 arbejdet hårdt for at kunne kalde os eksperter i sommerhusudlejning. Vi udlejer nu mere end 300 sommerhuse i Danmark og udlandet, og vi får hele tiden flere.

Vi sidder altid klar med en hjælpende hånd og gode råd. Når et nyt sommerhus bygges, er vi altid med fra start og har derfor stort kendskab til hvert enkelt hus.

Hvert sommerhus hos Luksushuse.dk har tilknyttet en servicekonsulent. Servicekonsulenten er til stede ved ankomst og afrejse og kan svare på alle de spørgsmål, I måtte have under jeres ophold.

Det er et unikt servicekoncept, som sikrer, at I får den bedst mulige ferie oplevelse, når I lejer et sommerhus hos Luksushuse.dk.
 

Spørgsmål og svar vedrørende leje af sommerhus

Hvad koster det at leje et sommerhus med pool?

Prisen afhænger af sommerhusets størrelse, hvor lang tid I ønsker at leje sommerhuset, og i hvilken periode på året sommerhuset lejes. Et weekendophold i et sommerhus til 14 personer kan fås fra kr. 4.667, mens en uge i et sommerhus til 30 personer i højsæsonen, koster fra kr. 38.768. Den ugentlige pris per person i højsæsonen er derfor cirka kr. 1.293.

Ud over lejeprisen kommer jeres forbrug af el, vand og varme samt evt. slutrengøring.
 

Hvor højt er forbruget i et sommerhus med pool?

Hvor meget forbrug der er af el, vand og varme, afhænger af flere faktorer. Husets størrelse, udendørstemperaturen samt hvordan og hvor ofte de faciliterne i sommerhuset bruges. Kontakt os gerne for et uforpligtende skøn på forbruget på det ønskede sommerhus i en konkret periode.
 

Hvilket udstyr og aktivitetsmuligheder er der i sommerhuset?

De sommerhuse vi udlejer, tilbyder et stort udvalg af forskellige aktivitetsmuligheder. Sommerhusene er beliggende i skønne områder med masser af attraktioner og seværdigheder i nærheden, men også i selve sommerhuset, er der masser at lave. De sommerhuse der har pool byder på jeres helt ”eget badeland“ i form af indendørs pool, sauna, spabad og vandrutsjebane. Er I mere til fysiske aktiviteter end afslapning, kan tiden tilbringes i sommerhusets store aktivitetsrum. Her findes typisk aktiviteter som bordtennis, bordfodbold, dart og spillekonsoller. Sommerhusene har desuden en overdækket terrasse med havemøbler og grill. Her har I udsigt til sommerhusets udendørs legeaktiviteter. Det kan være gynger, sandkasse, klatrestativ og trampolin.
 

Er poolen opvarmet ved ankomsten?

Ja! Poolen er klar til brug så snart i ankommer til sommerhuset, idet poolen altid har en temperatur på 26-29 grader.
 

I hvilket sommerhusområde er det mest populært at leje et sommerhus?

Danmark byder på mange skønne sommerhusområder og uanset om i et til det brusende Vesterhav, børnevenlige strande eller en af Danmarks mange skønne øer, kan I finde et luksussommerhus, der opfylder jeres ønsker. Desuden udlejer vi sommerhuse i den nordtyske by Olpenitz nær Kappeln samt på den skønne svenske ø Øland ved Sveriges østkyst.
 

Hvor mange personer er der plads til i sommerhuset?

Vi tilbyder mange forskellige størrelser og typer af sommerhuse. De mindste sommerhuse har plads til 12 overnattende, mens de største sommerhuse har plads til hele 30 personer. Er I flere end 30 personer, kan I leje to sommerhuse tæt ved hinanden.