Sommerhusudlejning i Danmark, Nordtyskland og Sverige

Sommerhusferie er for mange indbegrebet af den perfekte ferie og associeres med mange gode minder. Hos Luksushuse.dk tilbyder vi sommerhusudlejning i Danmark, Tyskland og Sverige. 

Husene, vi udlejer, er luksussommerhuse, hvor der er plads til alle – også de firbenende. Vi stræber altid efter at give jer den bedste sommerhusoplevelse i de bedste omgivelser.

Alle sommerhusene er udstyret med et stort aktivitetsrum, hvor I blandt andet kan dyste i billard, bordtennis, bordfodbold og på spillekonsoller. Trænger I til en dukkert, blive koblet helt af eller varmet godt igennem? Så har alle sommerhusene enten et poolområde eller et spaområde. Herunder kan I læse mere om, hvad Luksushuse.dk kan tilbyde.

Sommerhusudlejning uanset årstiden

Vi tilbyder udlejning af sommerhuse uanset årstiden. Sommeren er højsæson for leje af sommerhuse, men det er med at være i god tid med sin bestilling, da de populære sommerferieuger ryger hurtigt.

Hos Luksushuse.dk tilbyder vi sommerhusudlejning året rundt, så uanset hvad jeres favorit årstid er, finder vi et hus, der passer til netop jeres behov og ønsker. Sommerhusferie er nemlig ikke længere begrænset til sommerhalvåret. Sommerhushygge i efteråret og om vinteren er mindst lige så hyggeligt som at være der i de varmere måneder. Det er en perfekt mulighed for at hygge indendørs med de mange aktiviteter, som sommerhusene tilbyder.

Skulle vejret ikke tillade en dukkert i de nærtliggende farvande, så bare rolig – sommerhusene har nemlig altid badegaranti.

Vinterhygge = gang i brændeovnen. Mange af sommerhusene har en brændeovn. Brændeovnen er placeret i husets mest centrale rum – nemlig stuen. Her er der plads til alle i sofaen foran brændeovnens skær – det er hygge i verdensklasse.

Er der noget bedre end en rask gåtur om vinteren, hvor man får farve i kinderne og bliver frisket op af den kolde luft, og så komme hjem til en optændt brændeovn eller varm sauna? Nej, det synes vi ikke. Det er opskriften på den ultimative sommerhusferie i vinterperioden.

Udlejning af sommerhuse med god pladsLej stort sommerhus med plads til mange gæster

Sommerhuse med plads til jer alle

Hos Luksushuse.dk har vi specialiseret os i at udleje store sommerhuse med plads til op til 30 personer. Så uanset om I er i sommerhus med familien eller vennerne, så er der med garanti et væld af aktiviteter for både børn og voksne. Sommerhusene byder på et stort aktivitetsrum med mulighed for at spille bordtennis, billard, dart og i nogle huse også bordfodbold. Sommerhusene har rig mulighed for, at alle kan samles i det hyggelige opholdsrum. Er vejret til det, hører der en stor terrasse til huset, hvor I kan grille, mens børnene spiller fodbold, leger i sandkassen eller gynger.

Ved at leje et stort sommerhus gennem Luksushuse.dk garanterer vi, at der er plads til alle, og ingen kommer til at kede sig.

Store sommerhuse med pool og spaområde

Privat pool? Det er altid et stort hit hos børnene og selvfølgelig også hos resten af familien. Det betyder, at der altid er badegaranti – uanset vejret. Hovedparten af de store sommerhuse er udstyret med pool, som altid har en behagelig temperatur. Dette er ideelt ved sommerhusudlejning udenfor sommersæsonen, hvor vejret kan være koldt, blæsende og gråt. Det er dog også et hit om sommeren, hvis den danske sommer skulle vise sig at være våd og kølig.

I de større sommerhuse med pool er der et minibadeland med pool, vandrutsjebane og som oftest også et modstrømsanlæg. Sommerhuse med eget badeland er perfekt til, at både store og små legebørn kan boltre sig og få brændt en masse krudt af.

Når I lejer et stort sommerhus med pool, er der desuden både spabad og sauna.

Sommerhusene har et lækkert spaområde, hvor I kan hoppe i det varme spabad og koble helt fra hverdagen. Er det koldt og gråt udenfor eller siler regnen ned? Så tænd for saunaen og mærk, hvordan I lige så stille bliver varmet godt igennem. I poolmrådet kan I rigtig få slappet af med masser af wellness i jeres ferie.

Lej sommerhuse i Danmark

Danmark er et fantastisk ferieland. Trods sin lille størrelse har vi mange forskellige typer natur og ikke mindst mange forskellige attraktioner og seværdigheder.

Skal der fart over feltet, så har Danmark utroligt mange forlystelsesparker til både store og små. Heriblandt Legoland, Fårup Sommerland, Djurs Sommerland og Sommerland Sjælland.

Danmark byder også på et væld af seværdigheder. I kan blandt andet besøge et utal af spændende museer, zoologiske haver eller flotte, gamle og historiske slotte.

Den danske natur er noget ganske særligt. Vi tilbyder sommerhuse i nogle af de mest naturskønne områder i Danmark. Hold ferie nær det brusende og vilde Vesterhav eller det mere rolige hav på Østkysten.

Det danske land byder på noget ganske særligt, så uanset hvor jeres næste sommerhusferie går hen, har området noget unikt at byde på. Hos Luksushuse.dk tilbyder vi sommerhus udlejning i/på:

Sommerhusudlejning i NordjyllandSommerhuse til leje i det naturskønne Nordjylland

Sommerhusudlejning i Nordjylland

Går næste ferie til Nordjylland, så tilbyder Luksushuse.dk sommerhusudlejning i fire forskellige nordjyske områder. 

Skal I til Nordjylland og nyde friheden, kan I glæde jer til at opleve den nordjyske natur, den er nemlig noget ganske særligt. Besøg blandt andet Grenen i Skagen, hvor I kan opleve to have, der mødes. Nordjylland huser også den danske ørken – nemlig Rubjerg Knude – som er et pragteksemplar på naturens alsidighed.

Lej et af de store sommerhuse i Nordjylland, og oplev nogle af Danmarks bedste strande og et utal af spændende museer samt Nordens bedste forlystelsespark – Fårup Sommerland.

Læs mere om de fire nordjyske destinationer, hvor vi tilbyder leje af sommerhuse.

Sommerhus leje i VestjyllandOplev de vilde strande ved Vestkysten

Sommerhusudlejning i Vestjylland

Den stive vestenvind og det vilde Vesterhav er kendt over hele Danmark. Vi tilbyder sommerhusudleje langs hele den jyske vestkyst.

Lejer I et af sommerhusene i Vestjylland, er der et utal af aktiviteter og seværdigheder, I kan opleve. Vestenvinden er ideel til at dyrke vandsport, såsom forskellige typer af surfing bl.a. kitsurfing.

Sommerhusområderne, hvor vi tilbyder leje af sommerhuse i Vestjylland, er beliggende i den skønne og vindblæste natur.

Udforsk områderne med sommerhusudlejning i Vestjylland.

Sommerhusudlejning ved Fjellerup Strand på Djurs i ØstjyllandSommerhus ved nogle af Danmarks bedste strande

Sommerhus udlejning i Østjylland

Når I lejet et stort sommerhus med pool i Østjylland, er I tæt på både storbyer og storslået natur. Århus’ pulserende byliv som har alt, hvad hjertet begærer, er blot en kort køretur væk. Den østjyske natur byder på alt fra skove til heder og søer til kyst og hav. Kør til Djursland og besøg skønne Ebeltoft, hvor de har specialiseret sig i bl.a. glaskunst og lækre fisk. 

Hos Luksushuse.dk tilbyder vi sommerhusudlejning fem steder i Østjylland. Vi har samlet de skønne områder, så du nemt kan danne dig et overblik over destinationerne.

Udlejning af sommerhuse ved Ejsingholm ved LimfjordenLimfjorden byder på mange perler til ferien

Lej sommerhus ved Limfjorden

Limfjorden har mange perler, og når I lejer et sommerhus ved Limfjorden, kommer I til at være tæt på dem alle. Besøg Nationalpark Thy eller sejl en tur på fjorden. I har også mulighed for at dykke ned under havoverfladen og opleve skibsvrag, stenrev og meget mere. Når I holder fri ved Limfjorden, er der oplevelser for både unge og ældre.

Limfjordsområdet er bestemt et besøg værd. Læs mere om områderne, hvor vi tilbyder sommerhusudlejning.

Sommerhuse til leje på Rømø i SydjyllandLej sommerhus tæt ved den skønne strand på Rømø

Udlejning af sommerhuse i Sydjylland/Sønderjylland

Lej lækre sommerhuse med pool i det dejlige Sydjylland. Her finder I et utal af spændende oplevelser og imponerende natur. De to vadehavsøer Fanø og Rømø byder på natur ud over det sædvanlige og er ideelle til børnefamilier med bl.a. børnevenlige strande. I kan også besøge Esbjerg, som med sin historie som fiskerby bestemt er et besøg værd.

Vil I læse mere, om hvor vi tilbyder sommerhusudlejning i Sydjylland?

Udlejning af sommerhuse på Fyn og LangelandUdlejning af sommerhuse på Fyn og Langeland

Sommerhuse på Fyn og Langeland

Det siges ofte, at Fyn er fin, og det er der noget om. Fyn har et utal af spændende attraktioner – ikke mindst H.C. Andersens hus i Odense. Men den fynske natur er også ideel til et afslappende sommerhusophold. Med sine lange børnevenlige strande og smukke, lidt flade landskaber ligger det op til lange gåture eller cykelture i ro og mag.

Er I nysgerrige på, i hvilke områder vi tilbyder sommerhusudlejning på Fyn og Langeland, så har vi samlet dem til jer.

Sommerhusudlejning ved den danske Riviera i NordsjællandOplev den danske riviera i Nordsjælland

Sommerhusudlejning på Nordsjælland

Nordsjælland bliver kaldt ”den danske riviera” og når I lejer et sommerhus med pool her, får I bl.a. UNESCO-beskyttet natur, charmerende havnebyer og lækre strande. Nordsjælland har med sin korte afstand til Københavns mange kulturelle oplevelser og er derfor et yderst attraktivt område at holde ferie i for både store og små.

Luksushuse.dk tilbyder sommerhusudlejning flere forskellige steder på Nordsjælland.

Sommerhus udlejning på Lolland, Falster og MønHold ferie på Lolland, Falster og Møn

Sommerhuse på Lolland, Falster og Møn

Sydhavsøerne har i mange år været populære feriedestinationer, og selvfølgelig tilbyder vi sommerhusudlejning her. Der hersker en sydeuropæisk atmosfære på øerne, og I har rig mulighed for at koble helt af fra hverdagens stress. Gå f.eks. en lang tur langs Møns Klint, eller besøg Danmarks største træterrasse i Marielyst.

Vi tilbyder sommerhuse i fem forskellige områder på Lolland, Falster og Møn.

Sommerhuse til leje på BornholmHold unik sommerhusferie på Bornholm

Sommerhuse på Bornholm

Solskinsøen, Klippeøen eller Østersøens Perle – uanset hvad I kalder Bornholm, er der én ting alle kan blive enige om – naturen på Bornholm er helt speciel.

Bornholm er fyldt med aktiviteter og attraktioner for hele familien. Besøg blandt andet de famøse rundkirker, et af de mange silderøgerier eller den gamle middelalderborg Hammershus.

Her kan du læse mere om, hvor Luksushuse.dk tilbyder sommerhusudlejning på Bornholm.

Sommerhusudlejning i Olpenitz i det nordlige TysklandLej sommerhus i Olpenitz i det nordlige Tyskland.

Udlejning af sommerhuse i Olpenitz, Tyskland

Olpenitz er et lækkert område lige ud til Østersøen, som vil danne rammerne for en sjov og skøn ferie. Der er mange spændende aktiviteter i området, men også i den nærliggende by Kappeln venter der spændende oplevelser for hele familien.

Sommerhusene i Olpenitz ligger tæt på Østersøens flotte og børnevenlige badestrande.

Er I interesseret i at læse mere om området i Tyskland?

Sommerhusudlejning på øen Øland i SverigeDen svenske ø Øland er en naturperle til ferien

Leje af sommerhus på Øland i Sverige

Sverige er en fantastisk feriedestination og byder på mange flotte naturperler. Én af disse er øen Øland, hvor vi udlejer store sommerhuse med pool. Ølands natur er unik og der er alt lige fra klippegrunde til skove til åbne vider, men ikke mindst er der kilometer lange sandstrande. Tag på udflugt til Ølands Djur & Nöjespark, som både indeholder dyrepark, tivoli, cirkus og Eventyrbad.

Her kan I læse mere om området på Øland.

Lej et stort sommerhus til festen

Uanset om I skal holde ferie eller fest, så har vi det rette hus til anledningen. I de største huse vi udlejer, er der plads til 30 overnattende gæster. Men det er ikke det eneste, som er vigtigt, når man holder fest. Det er selvfølgelig også vigtigt, at I alle kan sidde sammen og spise.
De store huse har det, vi kalder et XL-køkken, det betyder, at der er to ovne, to komfurer, to køleskabe og to opvaskemaskiner. Et XL-køkken gør det til en leg at lave mad til mange mennesker.

Til en god fest hører også en bar. I flere af sommerhusene er der en bar med tilhørende køleskab, så der kan mikses drinks og serveres kolde drikkevarer til gæsterne.

Sommerhuse til weekendudlejning

Trænger I til en weekend i ro og mag? Fra november til påske tilbyder vi også sommerhusleje på weekendbasis. Et weekendophold er ideelt for jer, der trænger til en pause fra hverdagen.

Sommerhusudlejning hos Luksushuse.dk

Vi har siden vores start i 2003 arbejdet hårdt for at kunne kalde os eksperter i sommerhusudlejning. Vi udlejer nu mere end 300 sommerhuse, og vi får hele tiden flere. Vi sidder altid klar med en hjælpende hånd og gode råd. Når et nyt sommerhus bygges, er vi altid med fra start og har derfor stort kendskab til hvert enkelt hus.

Hvert sommerhus hos Luksushuse.dk har tilknyttet en servicekonsulent. Servicekonsulenten er til stede ved ankomst og afrejse og kan svare på alle de spørgsmål, I måtte have under jeres ophold.

Det er et unikt servicekoncept, som sikrer, at I får den bedst mulige oplevelse, når I lejer et sommerhus hos Luksushuse.dk.