Store sommerhuse med pool

Hos Luksushuse.dk har vi siden 2003 specialiseret os i at udleje store sommerhuse med indendørs pool og god plads til op til 30 personer.

Sommerhusene er alle indrettet med masser af sjove aktiviteter for alle aldersgrupper. Alle sommerhusene har et aktivitetsrum og over 90% af de sommerhuse, vi udlejer, har en swimmingpool. Vi ved, at poolhusene er populære og derfor kommer der løbende nye sommerhuse med pool til. Poolen er et samlingspunkt og et hit for hele familien, men især for familiens yngste.

Lej sommerhus med pool i Danmark, Tyskland og Sverige

Sommerhusferie er en god måde at være sammen på og der er ofte forbundet mange gode minder med en ferie i et sommerhus. Vi udlejer store sommerhuse med pool i Danmark, Tyskland og Sverige. Uanset hvilken landsdel I foretrækker at holde ferie i, så har vi det perfekte sommerhus med pool i de perfekte omgivelser. I Danmark tilbyder vi sommerhusudlejning i hele landet. Vi har et stort udvalg af sommerhuse med pool i danmark:

Drømmer I om at holde ferie i udlandet, så er vores nabolande Tyskland og Sverige begge skønne feriedestinationer, hvor vi også har sommerhus med indendørs pool.

Lej sommerhus i Tyskland. Her har vi store sommerhuse med pool i Olpenitz nær Kappeln. Olpenitz er et skønt sommerhusområde helt ud til Østersøen. Her venter der jer mange sjove og skønne oplevelser.

Lej sommerhus i Sverige på den dejlige ferieø, Øland. Slap af på de skønne strande eller tag ud og oplev den fascinerende ølandske natur.

sommerhus med indendørs pool

Hold den næste ferie i et sommerhus med pool

Hold ferie i sommerhus med pool – vi garanterer, at børnene vil elske det. Det er ikke ofte, man kan prale af at have en hel indendørs pool eller et badeland for sig selv. Ved at leje et poolhus er I garanteret jeres eget private badeland og spaområde. Det er naturligvis kun jer, der har adgang til luksushuset, herunder indendørs pool. Find dit sommerhus ved brug af hjemmesiden, hvor du finder sommerhuse i hele Danmark til hele familien.

Indendørs pool har som regel både modstrømsanlæg og rutsjebane. Børnene elsker at plaske rundt i poolen og kan gøre det i timevis – ja faktisk næsten i dagevis.

Sommerhus med indendørs pool er ydermere udstyret med sit eget lille wellness-område. Her finder I både et stort spabad og en lækker sauna. Spabadet er placeret i poolrummet, så det er nemt at holde øje med alle legebørnene i poolen. I wellness-området har I mulighed for at komme helt ned i gear og slappe af i spaens dejlige bobler og varme vand. Saunaen kalder efter en rask gåtur i den fantastiske natur, der er tæt på alle sommerhusene. Det smarte med indendørs pool er et vejret faktisk ikke betyder noget. Hvilket er rigtigt smart i og med Danmark jo har mange dage med regn. Derfor ser man ofte at sommerhuse har en indendørs pool, så man ikke er påvirket af det danske vejr. Deruodver er et sommerhus med swimmingpool også super lækkert i forhold til, at man ikke behøver at være i nærheden at et ferie center for at kunne bade. Se hele vores udvalg af sommerhuse med pool i danmark her

Badeferie på alle årstider

Den danske sommer er ikke altid lige pålidelig, men uanset om vejret er godt eller køligt, så kommer alle vores sommerhuse med indendørs pool og badegaranti. Hvis sommervejret driller, som det til tider gør, og det derfor er for koldt til at hoppe en tur i havet, så er et sommerhus med swimmingpool et glimrende alternativ. Pak strandtasken, smid is i fryseren og hop i poolen, så opdager ingen, hvis det regner eller blæser.

Er sommeren derimod varm, kan det blive (for) varmt at ligge udenfor og slikke sol, så hop en tur i poolen og bliv kølet lidt af, før solbadningen fortsætter.

Ved at booke et sommerhus med pool kan I tage på ”sommerferie” om vinteren. I vintermånederne er et sommerhus med swimmingpool en god måde at få brændt en masse krudt af på, samtidig med at man har det sjovt.

Det er ikke altid lige sjovt at bevæge sig ud, når den danske vinter viser sig fra sin koldeste side. I et sommerhus med pool kan I motionere helt uden at bevæge jer ud. Medbring en bold og hop en tur i poolen indendørs og få inkorporeret den daglige motion på en sjov og anderledes måde.

Vi lover, at det ikke kun er de yngste, der vil elske det. Ved at leje et poolhus er både hyggen og underholdningen sikret under hele ferien.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration til den næste ferie i sommerhus
Vi sender løbende nyheder, tips og inspiration til din ferie, og du kan til enhver tid framelde dig igen.
Din emailadresse bliver hos os.
MANGE TAK FOR DIN TILMELDING TIL NYHEDSBREVET
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder omkring vores luksushuse. Før vi kan gøre det, er du dog nødt til at bekræfte din tilmeldingen via linket i den mail, vi har sendt dig.

Store sommerhuse med pool og god plads

De store sommerhuse med pool er oplagte til at nyde en ferie for flere familier eller større grupper. Her er der plads til alle – også de firbenende.

Lejer du et af vores sommerhuse med pool, har du alle muligheder for at holde en fantastisk ferie i selskab med venner og familie. Her er der masser af plads – både til hyggeligt samvær i fællesrummene og til privatliv på værelserne.

Antallet af værelser i vores sommerhuse med pool varierer fra 5 til 30. I de største af vores sommerhuse med pool er der typisk forskellige værelsesafdelinger, så hver familie kan få sit eget afsnit af huset.    

Måske tænker I, at det da kun er de store luksus feriehuse, som har både pool og wellness-område. Men næsten alle luksussommerhusene – fra store til små – har pool. Så uanset hvor mange I ønsker at holde ferie sammen, så kan I finde netop det sommerhus med pool, der passer til jeres behov og ønsker.

Vi har sommerhuse med pool med plads til alt mellem 12 og 30 personer. Det er derfor et oplagt sted, hvis I er flere familier eller en større gruppe af venner, der ønsker at holde ferie eller tilbringe en weekend under samme tag.

Poolen er altid klar

Kender I også det, at I ankommer til et sommerhus med pool og I kan næsten ikke vente med at hoppe i svømmepølen?
Vi får ofte spørgsmålet; ”hvor lang tid går der, før poolen er klar til brug”? Bare rolig – poolen har en konstant temperatur på 26-29 grader og er derfor allerede klar til brug, når I ankommer til sommerhuset. Så det er bare med at få badetøjet hevet op af tasken, så er I klar til feriens første dukkert.

Poolkontrol

Vi vægter gæsternes sikkerhed meget højt og der føres løbende kontrol med vandkvaliteten i swimmingpoolen. Som lejer er man forpligtet til at give pool-teknikeren adgang til huset og desuden at følge alle anvisninger fra denne vedr. brug af poolen. 

Sommerhuse med spa, sauna og pool

Tiden flyver af sted med pool og aktivitetsrum

Både børn og voksne kan med garanti finde et væld af aktiviteter at fornøje sig med i vores sommerhus med pool. Alle de tilgængelige poolhuse har swimmingpool, hvor både børn og voksne kan boltre sig. I de større sommerhuse er der ”minibadeland” med 20 m2 swimmingpool, rutsjebane og ofte modstrømsanlæg.

Mangler I nogle ideer til, hvad I også kan bruge en pool til – udover bare at bade? Medbring evt. snorkel, maske og svømmefødder, så kan i trygt lade børnene øve sig og vænne sig til at bruge det i trygge rammer, inden I tager på stranden.

Medbring også en bold, det vil med garanti blive værdsat af de mindste, samt sørge for underholdningen i mange timer.

Skal I gøre noget ekstra ud af sommerhusferien? Så hold et godt, gammeldags pool party. Sæt god musik på, pust de medbragte badedyr op, frem med liggestolene samt de farverige drinks med paraplyer. Så er der sikret hygge og sjov for alle.    

Alle vores sommerhuse med pool har desuden et stort aktivitetsrum. Er vejret gråt og trist og ikke indbydende til udendørsaktiviteter? Så bare rolig! I husets aktivitetsrum finder I både bordtennis og billardbord, så der er mulighed for at lave forskellige konkurrencer. I nogle af de store sommerhuse med pool er huset også udstyret med et bordfodboldbord.  
I aktivitetsrummet finder I også husets spillekonsol, samt et dartspil. Trænger I til at blive tanket op, så kan I gå i husets bar.

Om aftenen er der god mulighed for at samles i opholdsrummet, hvor der er plads til alle gæster. Til alle poolhuse hører der en stor terrasse, hvor I kan opholde jer, mens ungerne spiller fodbold, leger i sandkassen eller gynger.

Forbrug i et poolhus

Forbrugets størrelse afhænger af, hvor stort et sommerhus, I lejer, og hvor meget I bruger de forskellige faciliteter. Hvis I vil have et bud på, hvilket forbrug i skal forvente, er I meget velkomne til at kontakte os på tlf. 87 25 71 65. Energiomkostninger betales altid efter forbrug.

Gode råd til at holde forbruget nede

Hvis I gerne vil bidrage til at holde forbruget i det lejede poolhus nede, hjælper det blandet andet, hvis I lægger pooltæppet over poolen, når den ikke er i brug. Derudover kan I sørge for at holde gulvet i poolrummet tørt. På den måde undgår i at sætte affugteren på overarbejde.

Lej sommerhuse med pool hos Luksushuse.dk

Indenfor sommerhusudlejning er vi eksperter. Vi udlejer mere end 300 luksussommerhuse og der bliver hele tiden bygget flere. Vi sætter en dyd i altid at hjælpe jer med at finde netop det sommerhus, der passer til de behov og ønsker, I skulle have. I byggeprocessen af et nyt sommerhus med pool er vi altid med fra starten. Dette betyder, at vi har stor viden og personlig erfaring med alle husene. 

Vi har et unikt servicekoncept. Her får I tildelt en lokal servicekonsulent, der har stor viden om husene og området. Servicekonsulenten vil tage i mod jer, når I ankommer samt være der til afrejse. Servicekonceptet er med til at sikre, at jeres ophold i et sommerhus med pool bliver så gnidningsfrit som muligt.

Find sommerhus med pool her

Herunder kan I gå på opdagelse og finde netop det sommerhus med pool, der passer til jer. Om det skal være et sommerhus med pool i Danmark, Tyskland eller Sverige er helt op til jer. At leje et sommerhus behøver ikke at være en kæmpe udgift. Prisen afhænger selvfølgelig meget af hvornår man ønsker at leje et sommerhus, men vælger du at leje et sommerhus hos os er du sikkert på at få noget ordenligt til en fornuftig pris. Ved at leje et sommerhus med meget plads bliver det ofte også billigere pr mand. Da man er flere til at dele udgifterne. 

Spørgsmål og svar vedrørende leje af poolhus

Hvad koster det at leje et sommerhus med swimmingpool?

Prisen afhænger af husets størrelse, hvor langt et ophold I ønsker, og i hvilken sæson huset lejes. Et weekendophold i et luksushus til 14 personer kan fås fra kr. 4.667 mens en uge i et 30 personers hus i højsæsonen, f.eks. juli måned, koster fra kr. 38.768. Det svarer til en ugepris per person i højsæsonen på kr. 1.293.

Til lejeprisen kommer forbruget af el, vand og varme samt slutrengøring, hvis denne bestilles.

Hvor høje er udgifterne til forbrug i et poolhus?

Hvor meget el, vand og varme, der bruges, afhænger af flere faktorer, herunder husets størrelse, temperaturen udenfor samt hvordan og hvor ofte de forskellige faciliter bruges. Vi giver meget gerne et uforpligtende skøn på forbruget for netop jeres drømmehus i en konkret periode.

Hvilket udstyr og hvilke aktivitetsmuligheder er der i et poolhus?

De poolhuse, vi udlejer, tilbyder et stort udvalg af aktivitetsmuligheder. Husene er beliggende i skønne sommerhusområder med masser af seværdigheder og attraktioner i nærheden, men også i selve huset, er der masser at tage sig til. Poolhusene byder på ”eget badeland“ i form af pool, spabad, sauna og rutsjebane. Er I mere til action end til afslapning, kan tiden tilbringes i husets store aktivitetsrum, der byder på bl.a. bordtennis, dart, bordfodbold og spillekonsol. Ved sommerhusene findes desuden en stor overdækket terrasse med grill og gode havemøbler, hvor I har udsigt til alle husets udendørs legeaktiviteter som f.eks. gynger, trampolin og klatrestativ.

Er poolen varm ved ankomsten?

Ja! Swimmingpoolen er klar til brug allerede ved ankomsten, idet den har en konstant temperatur mellem 26 og 29 grader.

I hvilket område er det mest populært at leje et poolhus?

Danmark byder på mange skønne områder og uanset om i et til Vesterhavets brølen, den mere børnevenlige østkyst eller en af kongerigets mange øer, kan I finde et luksushus, der opfylder jeres behov. Desuden udlejer vi sommerhus i Olpenitz nær Kappeln i Nordtyskland og på den svenske ø Øland.

Hvor mange personer kan overnatte i et poolhus?

Vi tilbyder mange forskellige typer af luksushuse med swimmingpool. De mindste huse har 12 sovepladser, mens de største huse har plads til hele 30 personer. Er I flere end 30, er der mulighed for at leje to sommerhuse i nærheden af hinanden.