FAMILIEFERIE I SVERIGE

Sverige som feriedestination

Som ferieland har Sverige rigtig meget at byde på. Det er især den smukke svenske natur, der er attraktiv. Sverige byder både på store vidder, smukke skove, et rigt dyreliv og ikke mindst lækre strande. Er man mere til glæderne ved en komfortabel storbyferie, kan Sverige også være med. Tæt på Øland, finder I Smålands tredje største by, nemlig Kalmar. Her får I både kultur, gode shoppe muligheder og mange grønne områder.

Har I lyst til en rigtig familieferie, hvor det handler om at være sammen og få nogle gode oplevelser, så er Sverige også et velegnet rejsemål. Der er dyreparker, forlystelsesparker og mange muligheder for en aktiv ferie, hvor alle kan være med. På Øland finder I Ølands dyre- og forlystelsespark. Her kan I opleve 160 dyrearter, samt et 1000 kvm stort vandland, med et utal af vandrutsjebaner.

Sommerhusudlejning på Øland i Sverige

Hos Luksushuse.dk tilbyder vi sommerhusudlejning på den skønne ø Øland. Det er uden tvivl et af de allersmukkeste områder i Sverige. Øland ligger blot 300 km fra Øresundsbroen og byder på en fantastisk natur.
Gennem Luksushuse.dk kan I leje et stort sommerhus med plads til mellem 12 og 18 personer i Sverige. På Øland udlejer vi både pool- og spahuse, så uanset hvad har vi noget, der passer til netop jeres behov. Læs mere om hvad I kan opleve på Øland her.

Øland

Øland

I Sverige tilbydes huse på den smukke ø Øland, der er beliggende i Østersøen øst for Småland. Et attraktivt område, hvor bl.a. den svenske kongefamilie holder ferie. Dejlige ferieoplevelser på Øland i Sverige.
Attraktioner på Øland

Attraktioner på Øland

Borgholms Slot brændte ned i 1804, og der måtte derfor bygges et nyt: Sollidens Slot. Begge hører i dag til Ølands seværdigheder. Kalmar Domkirke er bestemt også et besøg værd.