Familieferie i Sverige

Sommerhusudlejning på Øland i Sverige

Som ferieland har Sverige rigtig meget at byde på. Store vidder, smuk natur og et rigt dyreliv. Er man mere til glæderne ved en komfortabel storbyferie, kan Sverige også være med.

Har I lyst til en rigtig familieferie, hvor det handler om at være sammen og få nogle gode oplevelser, så er Sverige også et velegnet rejsemål. Der er dyreparker, forlystelsesparker og mange muligheder for en aktiv ferie, hvor alle kan være med.

Gennem Luksushuse.dk kan I leje et stort sommerhus med plads til mellem 12 og 18 personer i Sverige. Alle de svenske luksushuse ligger på den skønne ø Øland, som er et af de allersmukkeste områder i Sverige.

Øland

Øland

I Sverige tilbydes huse på den smukke ø Øland, der er beliggende i Østersøen øst for Småland. Et attraktivt område, hvor bl.a. den svenske kongefamilie holder ferie... Dejlige ferieoplevelser på Øland i Sverige
Attraktioner på Øland

Attraktioner på Øland

Borgholms Slot brændte ned i 1804, og der måtte derfor bygges et nyt: Sollidens Slot. Begge hører i dag til Ølands seværdigheder. Kalmar Domkirke er bestemt også et besøg værd.

Vidste du

  • Der er vaskemaskine og tørretumbler i alle luksushusene.

  • Nøglen udleveres personligt ved huset af servicekonsulenten.

  • Der er altid mindst én høj stol og én barneseng i alle luksushusene.

  • Poolen er mellem 26 og 29 grader. Med andre ord er den klar til at springe i, når I ankommer.

Se vores brochure her

Medarbejderne hos Luksushuse.dk

Spørgsmål? Vi hjælper gerne

87 25 71 65 eller info@luksushuse.dk