Luksussommerhuse i Sydjylland

Lækre sommerhuse med pool på Rømø, Fanø og Als

I Sydjylland er der mange skønne feriesteder. Vi tilbyder luksussommerhuse på fire af dem, nemlig Fanø og Rømø ved vestkysten samt Kegnæs og Købingsmark ved Nordborg på Als.

Nyd ølivet på Fanø og Rømø

På Fanø og Rømø kan ølivet nydes i fulde drag. Og du kan nemt komme rundt til Sydjyllands mange seværdigheder og attraktioner.

Landskabet omkring Fanø og Rømø er i høj grad præget af Vadehavet, der er et af de vigtigste vådområder i verden. Her er et rigt dyreliv og en fantastisk udsigt over det flade marskland. Her er heller ikke langt til sjove oplevelser i LEGOLAND, safariture i Givskud Zoo eller til historiske mindesmærker som Jellingestenene.

Luksussommerhuse på Als

På Als er der ikke langt til de mange seværdigheder og fantastiske naturområder i Sønderjylland. Her er flere gode og børnevenlige sandstrande og muligheder for surfing på sydkysten.

Det er også oplagt at tage en tur over den tyske grænse. Fra Als når du den hyggelige tyske by, Flensborg, eller grænsehandlen i Kruså på blot 40-60 minutter i bil. 

Find det luksussommerhus, der passer til dig og familien

Se mere om de forskellige områder i Sydjylland ved at klikke på dem herunder.

Rømø

Rømø

Rømø er en af Danmarks vadehavsøer og er forbundet med fastlandet via en 10 km lang dæmning. Rømø byder blandt andet på Skandinaviens bredeste sandstrand, nemlig den 15 km lange Lakolk Strand.
Fanø

Fanø

Tæt på alle Fanøs seværdigheder ligger den hyggelige grønne landsby Sønderho med sine fredede gamle stråtækte huse. Byen er bl.a. kendt for sin kirke, kroen, Hannes Hus og den dejlige 18 km lange sandstrand med klart vand og dejlig sandbund.
Kegnæs

Kegnæs

Kegnæs er en hyggelig halvø på 17 kvadratkilometer nær Sønderborg. Den lavt beliggende halvø med enkelte mindre skove ligger ud til Flensborg Fjord og er forbundet med Als via en naturlig dæmning.
Nordals

Nordals

Nordborg ligger på den 320 kvadratmeter store ø Als, der har fast broforbindelse til den historiske by Sønderborg med butikker og hyggelige spisesteder.
Attraktioner i Sydjylland

Attraktioner i Sydjylland

Sønderjylland byder på et væld af forskelligartede attraktioner. Du kan f.eks. rejse tilbage i tiden og møde vores forfædre på Ribe VikingeCenter. I science parken Universe på Als handler det til gengæld om topmoderne teknik.

Vidste du

  • Der er vaskemaskine og tørretumbler i alle luksushusene.

  • Nøglen udleveres personligt ved huset af servicekonsulenten.

  • Der er altid mindst én høj stol og én barneseng i alle luksushusene.

  • Poolen er mellem 26 og 29 grader. Med andre ord er den klar til at springe i, når I ankommer.

Se vores brochure her

Medarbejderne hos Luksushuse.dk

Spørgsmål? Vi hjælper gerne

87 25 71 65 eller info@luksushuse.dk