LUKSUSSOMMERHUSE I TYSKLAND

Store luksussommerhuse i det dejlige ferieland Tyskland

Tyskland har så meget at byde på! Her finder I dejlige naturområder, flotte skove, pæne sandstrande og mange forskellige seværdigheder og attraktioner. Besøg et af de flotte slotte eller tag på opdagelse i de større tyske byer, som tilbyder lækker gastronomi, shoppingmuligheder og interessant kultur.

Tysklands utallige seværdigheder, charmerende byer og de forskellige landskaber er det, som gør Tyskland til en attraktiv feriedestination for hele familien. Tyskland har blandt andet et utal af forlystelsesparker. Så trænger I til sus i maven, så er Tysklands mange parker ideelle til dette.  

Tæt på Olpenitz, hvor vi tilbyder sommerhusudlejning, finder I byen Kappeln. Byen er charmerende med snævre stræder med brosten og gamle smukke huse. Kappeln emmer dog også af liv med et væld af butikker, cafeer og restauranter og et spændende havnemiljø.

Sommerhusudlejning i Tyskland

I Tyskland tilbyder vi sommerhusudlejning i det skønne ferieresort Olpenitz tæt på Kappeln i Slesvig-Holsten. Området ligger i Nordtyskland og tæt på en flot sandstrand med roligt badevand. Udover at tilbyde sommerhusudlejning i Nordtyskland udlejer vi også store luksussommerhuse i hele Danmark og på Øland i Sverige.

Her kan du læse mere om området og husene i Olpenitz:

Olpenitz

Olpenitz

Det nyopførte ferieresort Olpenitz danner de bedste rammer for en sjov og hyggelig ferie. Ferielandsbyen ligger i den tyske kommune Kappeln i Sydslesvig og ved Østersøens flotte badestrand.
Attraktioner i Olpenitz

Attraktioner i Olpenitz

Den ene dag har du sand under fødderne, den næste småsten. Slien ligger ved Olpenitz i Nordtyskland. Her kan du komme på sejltur med en vaskeægte hjuldamper eller tage på opdagelse i den fascinerende natur.