Bestil med ro i maven

I denne tid, hvor hele verden er lammet af Corona-pandemien, er det helt umuligt at planlægge noget. Kan vi overhovedet tage på sommerferie f.eks.?

Vi vil gerne imødekomme jeres usikkerhed, men samtidig gøre det muligt for jer netop af planlægge ferien eller den næste store familie-komsammen.

Derfor tilbyder vi en udvidet ombookings- og afbestillingsret, som sikrer jer mulighed for at afbestille eller ombooke helt frem til 14 dage før bestilt ankomst, hvis der på grund af Corona fortsat er restriktioner, som gør det umuligt at gennemføre det bestilte ophold.

Udvidet ombookingsret

Ophold bestilt fra og med 23.3. 2020 kan indtil 14 dage før lejeperiodens start ombookes til et andet luksushus og en anden periode, hvis grunden hertil er relateret til Corona*. Der pålægges et ombookingsgebyr på kr. 500.

Udvidets afbestillingsret

Ophold bestilt fra og med 23.3. 2020 kan indtil 14 dage før lejeperiodens start afbestilles, hvis grunden hertil er relateret til Corona*. Der pålægges et afbestillingsgebyr på kr. 1.500.

 

Gælder ved nye bestillinger

Da vi har forpligtelser i forhold til sommerhusenes ejere, kan vi desværre ikke tilbyde ovenstående for bestillinger foretaget før d. 23.3.2020. Har du booket før 23.3.2020 kan du læse mere her.

 

*Med Corona-relaterede grunde menes, at myndighedernes nuværende restriktioner (per 23.3.2020) enten er fastholdt eller skærpet yderligere.