Luksussommerhuse i Vestjylland

Udlejning af store sommerhuse med pool ved Vestkysten

Der findes uendeligt mange skønne feriesteder i Vestjylland og langs den jyske vestkyst.Vi tilbyder sommerhusudlejning mange steder langs den jyske vestkyst. Se mere ved at klikke på et område herunder.

Områder og luksussommerhuse for enhver smag

Hvad enten du er til livlige områder med feriestemning og masser af mennesker. Eller til rolige omgivelser med fuglekvidder og bølgebrus, så kan du finde et dejligt sommerhus i Vestjylland. Her er masser af seværdigheder og attraktioner for hele familien. Og afslappende naturområder, hvor du og familien kan stresse af.

Nyd for eksempel de lange hvide sandstrande langs vestkysten, og indånd den friske havduft. Den jyske vestkysts natur har det hele. Bag strandbredden finder I klitter, plantager, heder, egekrat og enge. Nyd roen i for eksempel Blåbjerg Klintplantage eller det flotte landskab ved Skjern Enge.
Du og din familie eller vennerne kan opleve feriestemningen i vestkystens charmerende byer, hvor du kan købe alt lige fra isvafler til dit nye sommeroutfit.

Skal der ske lidt mere, er der også masser af attraktioner i Vestjylland. Tag for eksempel familien med på safari i Givskud Zoo, Blåvand Zoo eller Jyllands Park Zoo. Eller få brugt energien i de mange legelande og parker i området.

Hvis I i stedet vil have bølger, så der er rig mulighed for at boltre sig i bølgerne fra Vesterhavet. Kysten ud for Vesterhavet er kendt for de vilde bølger og er derfor eminent til forskellige slags vandsport.
Vesterhavet har ydermere et rigt dyreliv og i kan f.eks. tage på sælsafari i JyllandsAkvariet.

 

Find dit luksussommerhus i Vestjylland

Klik på et område herunder for at læse mere om områder og sommerhusudlejning i Vestjylland og ved Vesterhavet.

Bjerregård

Bjerregård

Ved Bjerregård mærkes Vesterhavet på alle årstider. Om sommeren indbyder havet til strandtur og solbadning og om vinteren til lange gåture. Prøv selv kræfter med at fange fisk til frokosten eller køb den frisk fra kutterne på havnen.
Blåvand

Blåvand

Blåvand er en livlig ferieby med et hyggeligt og familievenligt miljø, et utal af butikker og masser af gode spisesteder ofte med udendørs servering om sommeren. Blåvand er omgivet af storslået natur med store hede- og skovarealer, fine sandstrande og det brusende Vesterhav.
Houstrup Strand

Houstrup Strand

Houstrup Strand er en perle ved det populære og brusende Vesterhav. Området ligger mellem Henne Strand og Nymindegab og derved tæt på Vestjyllands mange spændende attraktioner.
Klegod

Klegod

De smukke naturområder ved Klegod gør området perfekt til en aktiv ferie enten på cyklen, på stranden eller med vandrestøvlerne spændt godt på. Tag spand og skovl med ned på stranden, så er der mange timers leg og fornøjelse til familiens yngste.
Ho ved Blåvand

Ho ved Blåvand

Naturen omkring Ho er meget alsidig. Ho Klitplantage er et stort fredet klit- og hedelandskab med afmærkede vandrestier og udsigtspunkter. Ho Bugt er et særegent naturområde med blide strandenge.
Hvide Sande

Hvide Sande

I området omkring Hvide Sande mærkes Vesterhavet på alle årstider. Om sommeren indbyder havet til strandtur og solbadning og om vinteren til lange gåture.
Søndervig

Søndervig

”Porten til Vesterhavet” kaldes den dejlige Badeby Søndervig, som summer af aktivitet både sommer og vinter. Byen ligger med direkte adgang til stranden via strandpromenaden.
Henne Strand

Henne Strand

Velkommen til Henne strand, som med masser af aktiviteter for alle aldre og skøn natur er indbegrebet af ferie ved Vesterhavet. Det centrale torvs cafeer og butikker inviterer til herlig ferie-shopping og ren afslapning med en kop kaffe eller en is.
Vrist

Vrist

Stranden ved Vrist er en børnevenlig sandstrand med høje klitter og Blåt Flag. Her er der mulighed for at nyde den uspolerede natur med både hav, fjord, sø, bakkede landskaber og et rigt fugleliv.
Vejers

Vejers

Den charmerende badeby ved Vesterhavet med den endeløse sandstrand, den klare luft, de store klitplantager og de imponerende hedelandskaber gør området særdeles attraktivt på alle årstider.
Vester Husby

Vester Husby

De stråtækte huse falder godt i med naturen i dette område, hvor både klitter og fjordenge ligger side om side med klitplantager. I området er der stor tradition for gårdbutikker, brugskunst, lysestøberier og keramiske værksteder.
Attraktioner i Vestjylland

Attraktioner i Vestjylland

Forlystelsesparken Legoland er berømt verden over, og det ikke uden grund. Glæd dig til vilde forlystelser og flotte riddershows. Vestjylland har dog mange flere esser i ærmet end bare legoklodser.