VIBORGVIRKSOMHEDER MED VOKSEVÆRK

PRESSEMEDDELELSE 02.03.2017

Det går rigtig godt i Skanlux koncernen, der omfatter Skanlux Byggefirma og sommerhus-udlejningsfirmaet Luksushuse.dk. Virksomhederne er bogstaveligt talt vokset ud af sine gamle lokaler og er flyttet til et nyt domicil på Livøvej. Virksomhederne har i løbet af de seneste fire år fordoblet omsætningen og ansat 13 nye medarbejdere.

De seneste måneder har det vrimlet med forskellige håndværkere i og omkring bygningen på Livøvej 2A. Den 1.1.2017 flyttede Skanlux Byggefirma og Luksushuse.dk nemlig fra et noget mindre kontor på Blytækkevej 8 til det nye domicil.

- Det har været noget af et projekt at forme den eksisterende bygning til lige netop de rammer, vi drømte om, fortæller administrerende direktør i Skanlux, Bjørn Krogh Andersen, og understreger, at både ledelse og medarbejdere er blevet meget glade for resultatet:

- Omgivelserne betyder jo meget for trivslen på arbejdspladsen, ikke mindst, at der er plads nok til at kunne udvikle sig.

Og udviklingen har da også været til at få øje på. Både Skanlux Byggefirma og Luksushuse.dk fik tildelt sin 2. Gazelle-pris i 2016. Børsen udvælger gazellevirksomhederne på baggrund af udviklingen i nøgletal, der trækkes fra Erhvervsstyrelsen. For at blive gazelle skal omsætningen være fordoblet over de seneste fire år.

I samme periode er der blevet ansat 2 nye medarbejdere i Luksushuse.dk og 11 nye medarbejdere i Skanlux Byggefirma, heraf de 6 i afdelingen i Viborg.

- De mange nye medarbejdere gjorde det nødvendigt for os at flytte til noget større, og vi har gennem længere tid været på udkig efter noget passende. Vi er rigtig glade for at have fundet vores nye domicil på Livøvej 2A, udtaler Bjørn Krogh Andersen.

Det går fortsat godt i Skanlux koncernen. Årsresultatet for 2016 er det bedste nogensinde. Det flotte resultat og de nye omgivelser blev fejret ved en reception for ca. 300 medarbejdere, samarbejdspartnere og venner af huset fredag d. 24. februar.

Individuelle huse – og luksus til hele familien

Skanlux Byggefirma A/S blev etableret i 2002 og har skabt succes og vækst med sit koncept om at skabe og bygge individuelt tilpassede huse, sommerhuse og luksussommerhuse, der tager udgangspunkt i en række hustyper tegnet af firmaets egne arkitekter.

Folk har ofte nogle særlige ønsker eller ideer. Det er vores opgave at lytte, gøre ideerne realistiske og skabe det hus, kunderne drømmer om, fortæller Bjørn Krogh Andersen.

Luksushuse.dk A/S startede i 2003 og udlejer udelukkende landets allerstørste luksus sommerhuse. Bureauets 232 huse har en gennemsnitsstørrelse på 267 kvadratmeter, og alle er indrettet til luksus med spa, sauna og swimmingpool samt aktivitetsrum med f.eks. poolbord, bordtennis, airhockey, dart, PlayStation og stor fladskærm.

– Ideen med et luksussommerhus er, at man hygger sig med familie og venner uanset vejr og årstid, og stadig flere får øjnene op for muligheden, fortæller Bjørn Krogh Andersen.